Някой може ли да каже нещо по моя проблем за дроселовата кла

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
markoscbr
Автомобил:
Двигател:

Някой може ли да каже нещо по моя проблем за дроселовата кла

Мнениеот markoscbr » Вто 07 окт 2014 18:35

Здравейте,проблема ми е следния ако може някой да ми даде съвет карам Фолксваген пасат-Б5 1.8Т-98год газ- бензин сутринта като запаля на бензин колата си работи след като прехвърли на газ започват да лавират оборотите от 900на 800-750 и така не постоянно но го прави ходих на газаджия човека каза че не е от газта ходих на майстор да я види на бензин и ми каза че проблема е в дроселовата клапа не е фрапиращо на бензин но на газ се усеща доста, та въпроса ми към вас е ако се свали клапата и се почисти има ли шанс да не купувам друга дайте някакъв съвет все някой който се е сблъскал с този проблем ще каже нещо благодаря :gruebel извинявам се предварително за това че не съм видял ,че трябва да не се пиши с големи букви

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Re: Някой може ли да каже нещо по моя проблем за дроселовата

Мнениеот radotom » Вто 07 окт 2014 19:39

Потребителски аватар
dimovip
Автомобил: Passat B5
Двигател: ADR

Мнениеот dimovip » Вто 07 окт 2014 20:19

Иначе по темата... има едно нещо викат му "търсачка" . Там има повече теми от космите на главата ми :) .И чичо Гугъл знае много за проблема ти.И да не съм напразно... да , сваля се , чисти се , адаптира се и накрая излиза, че е дебитомера :)

Потребителски аватар
markoscbr
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот markoscbr » Вто 07 окт 2014 20:44

Търсил съм в тази търсачка приятели но намирам проблеми само за Голф5 и за това ви пиша, напразно няма да ви притеснявам знам че времето ви е ценно, но нали сме тук да си изкажем проблема по нашите скъпи коли , та смених и клапа нищо пак прави така с оборотите само на газ на газ повтарям, модела е Пасат Б5-98год 1.8Т иначе колата се стрелка върви си перфектно кажете нещо повече, на бензин нямам проблеми мислех че е бобина после свещ но на бензин си е перфектна помагайте благодаря :gruebel

Върни се в “Passat”