Bilstein

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
St`Gofren
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Bilstein

Мнениеот St`Gofren » Пон 08 яну 2007 22:53

Здравеите, четах само добри коментари за билщаин амортисьорите и аз имам пасатче, но проблема ми е че сам от Берковица едно градче в северозападна България и в нашите магазини ги няма та се чудя мога ли да си ги порачам от някои саит и на колко ще ми излязат пасата е Б3 1.8 92г говоря само за предни амортисьори но още се колебая какви да сложа газови или маслени,ще го преценя спрямо цената.
Помагаите
Извинете за обаркването техническа грешка :lol:

Последна промяна от St`Gofren на Вто 09 яну 2007 0:00, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Пон 08 яну 2007 23:07

кои амортисьори? :shock берщайн за пръв път в живота си чувам...
има билщайн Bilstein
ако тях имаш предвид-търсачката ще те снабди с много инфо и дискусии кое и какво. :wink:

Потребителски аватар
St`Gofren
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот St`Gofren » Вто 09 яну 2007 0:02

ми да инфо има много но като разпространител са само http://www.heed-auto.com/ където нещо немога да се справя с саита и не ми отваря ценовия лист

Потребителски аватар
juve
Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
Двигател: AAZ - ALH

Мнениеот juve » Вто 09 яну 2007 1:08

но още се колебая какви да сложа газови или маслени

A бе говорят, че газовите са по добри и по издръжливи, колата е по стабилна на пътя само 2 проблема имат 1ния че са малко по скъпи и другия, че пасат с газови е с возията на голф :wink: - друсливо, така да се каже :wink: От тук ти си решаваш ....
Успех :)

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Вто 09 яну 2007 10:43

St`Gofren написа:ми да инфо има много но като разпространител са само http://www.heed-auto.com/ където нещо немога да се справя с саита и не ми отваря ценовия лист

Еми собственика на Хеед е член на форума - питай директно него на лични :-)

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Вто 09 яну 2007 10:44

juve написа:..че пасат с газови е с возията на голф :wink: - друсливо, така да се каже ..

Уфффф някой пак се изказват неподготвени. Карал ли си пасат с газови амортесьори?

Потребителски аватар
juve
Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
Двигател: AAZ - ALH

Мнениеот juve » Вто 09 яну 2007 10:53

Уфффф някой пак се изказват неподготвени. Карал ли си пасат с газови амортесьори?

Ами моята колица някои и викат пасат...ама може и да се бъркам. ;) ....и аз си я покарах с маслени , па после и сложих газови.... ама знам ли ....може би съм си забравил усещането.... ;)
сега сериозно: Колега, няма начин с газовите да не вози по твърдо, нали това е номера да е И по стабилно..... въпроса е колко точно е по твърдото ...... при мене ( особенно 1 вите 500 - 1000 км си беше явно различно - като да се гмурнеш в басейн и да се гмуркаш в прибоя , рииш ли ...:) :wink: :D

Потребителски аватар
dxd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dxd » Вто 09 яну 2007 11:26

scuba написа:
juve написа:..че пасат с газови е с возията на голф :wink: - друсливо, така да се каже ..

Да и аз съм карал Б5 със спортно окачване и мога да кажа,че е пълен таш.....Няма такава возия-той затова и човека го шътна :wink:

Потребителски аватар
St`Gofren
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот St`Gofren » Вто 09 яну 2007 13:50

Аз повече се интересувам дали има някоя фирма която да ми ди достави на място в Берковица и как да се сваржа с тях а тая дилема за газови или маслени гледам няма решаване но мисля да заложа на газовите заради издражливостта та моял помагаите с оферти

Потребителски аватар
madmen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот madmen » Вто 09 яну 2007 14:00

http://forum.vwclub.bg/profile. ... e&u=100591
Това е твоя човек-> ще ти даде указания и цени. А после мисля че няма да ти е трудно през Петрохан, та в "Надежда" :twisted:

Потребителски аватар
St`Gofren
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот St`Gofren » Вто 16 яну 2007 22:08

Ето доиде и моето време да се похваля днес си сложих амортисьорите
bilstein газови и направо все едно се качвам в друга кола,много по голяма стабилност никакво залуляване супер са.Сложих АФ(или нещо такова бяха) тампони някакви подсилени и влязаха перфектно отгоре капачката е на 1-2мм, дано излезе от тях нещо цхем иналите ги сменявах преди 5 месеца и направо гумата си беше еб....
Та големи благодарности на http://www.heed-auto.com/ и специално на scirocco gt :kef: :beer :yahoo:

Върни се в “Passat”