passat b5 рефлектор на лупа

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
svere
Автомобил: Passat B5 110++
Двигател: AFN
Контакти:

passat b5 рефлектор на лупа

Мнениеот svere » Нед 08 мар 2015 16:22

Привет колеги!
На пасат б5 имам фарове оригинали Хела с лупи
на единия фар ми се прецака рефлектора на лупата.
от какъв друг фар става лупата или само рефлектора?
Мисля си за лупи от ауди А? или пасат Б5.5

penko_pulev
Автомобил: Passat

Re: passat b5 рефлектор на лупа

Мнениеот penko_pulev » Нед 08 мар 2015 19:52

А ако ти се стои без кола, най-добрия вариант е да изпратиш и двата рефлектора в Стрелча. Фирмата е Eверт лак и ще ти положи ново покритие. Ама отнема около седмица и не знам как ще стане да останеш толкова време без колата... ;) http://www.ewertlak.com/

Потребителски аватар
svere
Автомобил: Passat B5 110++
Контакти:

Мнениеот svere » Нед 08 мар 2015 19:59

Благодаря ти Пенко, рефлектора е деформиран и прогорен/стопен в единия край. Разбрах го, когато ми се наложи да сменя крушката.Не знам предишния собственик на фаровете как го е направил този номер а е с д2с ксенон, явно е слагано обикновена крушка...знам ли
А иначе не е лоша идея за фирмата в Стрелча. Чел съм за тях. Колко взимат долу-горе за рефлектор?
...... и не е проблем, няма да стоя без кола, ще си сложа старите фарове :mhihi

penko_pulev
Автомобил: Passat

Мнениеот penko_pulev » Нед 08 мар 2015 21:59

Ценообразуването е според големина на рефлектора, пораженията по него, това дали може да се използва старото покритие като база или трябва трябва да мине отново през помедняване и след това на хром. Цените варират от 15 до 50 лева на рефлектор. Аз си помислих, че само ти се е олюпила лупата. Иначе има във форума един човек, който може би има възможност да ти помогне. Дори мисля, че може да ти монтира рефлектори от афтър маркет лупи, които имат къси и дълги. Мисля също, че разполага или може да намира подобни редки части. Казва се strahil_toshkov и се занимава с реновиране на фарове. Ще е добре директно към него да се обърнеш и е още по-добре, че се намина в София хахах. След малко ще ти постна линк с обявата му, само да го намеря.
A ей го http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=45&t=225696
А тези от Еверт такива работи правят... уникални неща просто. Само да имаш пари за харчене.

Върни се в “Passat”