Passat B3 вода в купето (отзад ляво)

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
Mario951
Автомобил:
Двигател:

Re: Вода в купето (отзад ляво) Passat B3

Мнениеот Mario951 » Чет 05 фев 2015 18:12

Golfan_93 написа:Здравейте колеги ще попитам тук, или иначе казано ще кажа и за моя проблем. Пасат Б3 1.8.. и така нататък. Проблема е следния. При шофьорските крака и тези зад пасажера е мокро та мокро сутринта влизам в колата (като предишния ден е валяло или се е топил сняг) и отпред тъй като колата ми седи отзад паркирана на бордюр в краката на шофьoра локва вода до глезените О.о отзад също вода яко.. Поливахме я намерихме 1 лек теч в ъгъла на предното стъкло но страноото е че от там тече само като насилиш водоструйката и то под некакъв специален ъгъл та да прошорти там..

Освен тапите и вероятно уплатнението на предното стъкло дали има вероятност да е нещо друго?! :cry

Поздрави.

Скоро чистил ли си дренажните отвори които са под чистачките (където смучи въздух за вентилацията), аз моята така я бях наводнил, водата си намира пътя отнякъде вътре в купето и беше найстина бая :stumm

Потребителски аватар
Golfan_93
Автомобил: Golf MK III
Двигател: ABD 1992

Re: Вода в купето (отзад ляво) Passat B3

Мнениеот Golfan_93 » Чет 05 фев 2015 19:20

Да колега дренажите бяха отлично почистени. Отдолу под чистачките се хванах и намазах с боди930 евентуално ако през някакви пукнатини просмуква и вкарва вътре. Всичко там е погледнато почистено и дори намазано..

Днес на 06.02.15 свалих всичко отзад, и съм решил да открия проблема.
Почнах така .. пък да видим.

Изображение

Изображение

Изображение

Потребителски аватар
shamanot
Автомобил: Passat RP 1.8Mi [B3]
Двигател:

Re: Passat B3 вода в купето (отзад ляво)

Мнениеот shamanot » Сря 08 апр 2015 9:35

Дано не съм прав, но колата губи ли вода. Ако - да, значи е парното.
А другия проблем, но моето е комби е, са лайсните на покрива на купето. Понякога корозира и се получават дупки, но под самата лайсна та да не ги види човек.

Потребителски аватар
Golfan_93

Мнениеот Golfan_93 » Сря 08 апр 2015 16:29

Проблема беше от предния джамек свалиха го от Кобра сложиха го с ново уплатнение и всичко е 6 вече проблем няма.

Sstefaan84
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Sstefaan84 » Сря 08 апр 2015 17:09

Golfan_93 написа:Проблема беше от предния джамек свалиха го от Кобра сложиха го с ново уплатнение и всичко е 6 вече проблем няма.

Колега как го хвана че е от предния джам?
Аз сащо имам теч отзад но при мен е от задна лява врата , когато е затворена горе има кам 4-5мм луфт и от там влиза вода кам пластмасите ватре и в шофиорския колан и от там доло.Каккво да сложа в този луфт незнам.?

Потребителски аватар
Golfan_93

Мнениеот Golfan_93 » Сря 08 апр 2015 19:31

Хванах го по това че като разкостих целия салон, под краката на шофера и нагоре кичето дебелото което е на щита делящ мотора и купето беше толкова напоен че след 5 дни на печка, като го натиснех още течеше доволно... това ме наведе на мисълта че нещо не е наред със предното стъкло и съответно погледнах друг пасат, и разбрах че на моя нещо стъклото ми се вижда сякаш изпъкнало от мястото си.

Дойде човека махна го почисти хубаво сложи ново уплътнение постави стъклото всичко 6 вече няма проблем навсякъде е сухо ..

Решението за мен струваше 60лв но вече като се кача краката не са ми мокри до глезените...

Върни се в “Passat”