Май че радиатор се пукна...
- Stenly
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Май че радиатор се пукна...
Здравейте помагайте вчера гледам гредата на която е тампона (пасат 1990 рп) е мокра,колата не загрява но капе отнякъде и май е радиатора защото стегнах добре маркучите и не е от тях. Та радиатора е ВАЛЕО. Колко пари вървят радиаторите за тоя пасат може и втора ръка, интересува ме стария може ли да се залепи?
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Май че радиатор се пукна...
Stenly написа:.. Колко пари вървят радиаторите за тоя пасат ..
Нов (некъв май полски беше) към 80-90 лв
- Stenly
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Мерси scuba:) ако някой има и втора ръка става стига да е оригинален и читав.В неделя ще го свалям пак да видя дали наистина е от радиатора че сега ще пътувам за казанлък. Интересното е че го пробвах пълен с вряла вода от чешмата вкъщи под налягане (запуших едната тръба и надувах от другата но теч нямаше.Може би налягането не е било достатъчно знам ли,щото иначе самата система е под налягане и то може да е по голямо 

Re: Май че радиатор се пукна...
scuba написа:Нов (некъв май полски беше) към 80-90 лв
От къде бре този полски радиатор,
а и този за климатика остава ли или са комплект с големия..

- Snejoky
- R.I.P
- Автомобил:
- Двигател:
Радиаторите са според мотора, а имат и разлика в изходите. За моят "Пасат" 87г.,1.8 го смених с нов 70лв., а втора употреба е 50лв. и не е гаранция, че няма да протече. Един тарикат на "Симеон" ми обяви цена 98лв. за пасат 1.8. След като му казах, че по-натам са ми предлагали за по-малко пари отиде до склада и ми го даде за 70лв., само че бил за "Голф" 1.3. Абсолютно същият е,пасна идеално, само цената е доста различна.
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател: