Здравейте. Имам проблем с предна лява и задна дясна брава. Предната понякога работи нормално но в повечето случаи при заключване отказва да заключи. Чува се мотора да щрака но не заключва. Налага се 2 пъти да натисна бутона за заключване и тогава се сеща да заключи. Също така при отключване и като дам на контакт се чува няколко пъти изщракване от вратата. При задната дясна брава проблема е от преди малко. Забелязах, че диодчето на вратата не премигва и следователно централното изобщо не действа на тази врата. Дали проблема е типичния с микроключетата? Проверих кабелите в маншона но са здрави. Разгледах из интернет за брави и попаднах на тези: http:.......
Биха ли ми свършили работа и дали са качествени? За предната все ми се струва, че проблема е в механизма, но задната може и да е студена спойка на някое ключе. Как да действам направо нови брави или?

Passat B5 проблем с бравите
Re: Passat B5 проблем с бравите
След смяна на бравите с нови всичко си дойде на мястото.
Последна промяна от IvanMan на Пон 14 дек 2015 15:09, променено общо 1 път.
Причина: Без реклама!
Причина: Без реклама!
Re: Passat B5 проблем с бравите
Аз имам подобен приблем и незнам към кое да се насоча. При мен централното работи ит време на време когато е по влажно и паднат температурите хептен отказва но работи само предна дясна врата предна лава само пада пирончето и след това се вдига алармата е вклучена но вратата остава отклучена. На задните врати буксите са изкарани от куплонзите ако ги вкарам. Централното блокирва титално освен това. Ми се гиби и управлението на ел стаклата при студено и влажно врене. Мола за съвет от каде да започна благодаря предварително