Здравейте нови колеги
- Vorsprung durch technik
- Автомобил:
- Двигател:
- orgasmatron
- Автомобил: Passat B4 Syncro
- Двигател: AGG
- Контакти:
- Vorsprung durch technik
- Автомобил:
- Двигател:
dobrinb написа::офф Мотото на VW не беше ли Aus Liebe zum Autmobil? Това дето ти е ника май беше на Ауди. Не, че има нещо лошо, пак е VAG, просто се замислих...
Това ми е ника в Ауди форума.Иначе си прав,че е логото на ауди.Попринцип съм върл Ауди фен,но ВАГ концерна целия ми е на сърце

За съжаление Пасата е на малко километри,защото в Италия е собственост на инвалид и трябва да чакам 2 месеца да го освободят от там

- K22
- Автомобил: НИСАН Х ТРЕЙЛ
- Двигател: 2200 Д 2005
Re: Здравейте нови колеги
Vorsprung durch technik написа:Имам няколко питания:
1.Моторът 1.8 в два варианта ли е Моно и Пълна инжекция?
2.Здрав ли е като цяло?
3.Как е като динамика,ускорение и макс скорост този мотор на това купе?На вектрата знам как е,защото ми беше 1.8Моно инжекция
4.Баща ми навремето имаше по новия Пасат от 94 и не се оказа много здрав.Този доколкото знам е страшно добиче и чувам,че е много здрав.Така ли е?
Благодаря предварително
Слязох от Вектра 1,8и и сега съм с Пасат 1,8и-комби:
Вектрата вози една идея по-меко.
Вектрата е 2 идеи по обузшумена.
Вектрата е 1 идея по устойчива в завои.
Вектрата е по-икономична -разхода и при 90 и при150км/ч почти еднакъв..
Пасата -с по-охранени коне, двигателя не усеща колата когато е с пълен товар.
по просторен, седалката по- ергономична,
Купето и пластмасите вътре-вечни. Окачването -като на Опела.
С две думи здрава надеждна семейна кола на която трябва само на време да сменяш консумативите!
- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
MobilLife написа:Внимаваи само с коли от Италия - в смисьл яко каране и доста слабо поддьржане - оглеждаи добре като копуваш....
Всичко си зависи от това как си я е поддържал човека, не е задължително като е от Италия да е барака. Виждал съм доста коли от Германия и Австрия да са доста по големи кошници от италианските. Така че огледай и хубаво състоянието а не като чуеш че е от Италия и да правиш кръгом.

MobilLife написа:Внимаваи само с коли от Италия - в смисьл яко каране и доста слабо поддьржане - оглеждаи добре като копуваш....
Абе 'ем е така, 'ем не е, но едно е сигурно, в Италия климатът е далеч по-нежен откокото в Германия, Австрия и Холандия. на таралясниците дето идват от Германия, Австрия или Холандия е много по-вероятно да не можеш да им развъртиш бурмите 'отдолу'. Тенекето им е със сигурност по-изтормозено от лугите дето ги 'фърлят зимата, има голяма вероятност 'екземите' вече да са тръгнли 'подкожно' или по разни трудно видими 'сгъвки', не че е нещо особено страшно, но зверски дразни (тва е като херпес зостер, можеш да го позатиснеш, но в общия случай е нелечимо). Излизаш от 400-500 кинта и разчитайки на това, че предишният обственик е бил супер съвестен наливаш полека във всякакви 'изненеади', дето по книжка са си били ОК. Отделно се скубеш и за тенекето, ама то е неспасяемо.
Виж обаче италианците са сериозни хора, държат на оригинала, ако си 'земеш бричка от Италия можеш да си сигурен, почти на 100%, че е със заводски вложените парчоляци. Поддръжката е една две автомивки (на сватбата на дъщерята, друго не се сещам) и т'ва е, за целия период на експлоатация. Масло ли, те са над тия неща. Наливаш 1000-1500 кинта, може и не веднага (поетапно) и караш 'нова кола' доста време, без ядове.
Накрая като теглиш черата на кинтите виждаш, че е 'се тая, но Италянката няма 'екземи'. Ей зат'ва аз тия от Италия по ги тача, мойта е такава. Абе нямаш проблеми с това, че е от Италия.
- MobilLife
- Автомобил: Wv golf 5 +
- Двигател:
- Контакти:
Ми аз имам наблюдение близо 2 год как карат италианците та затова му казвам на човека - 90 % от тях се барат роднини на Фитипалди а отделно че там кола влиза в сервиз само когато се скапе тотално.......многоооооо дьлга тема за дискусия - няма да му сьсипваме темата на човека но ....аз лично бих обьрнал повече внимание на коли оттам!
- trunner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колегата който каза, че е важен човека от който купуваш, а не държавата е най - прав!!! Дори и да е от Лапландия колата, няма никакво значение - добрата подръжка си е добра подръжка! Другото е късмет! А на колегата който сравнява Вектрата с Пасат искам да кажа, че почти пет години карах Астра (120 000км в България), но след като си купих Пасат осъзнах, че Опел е пр.дня!!! Верно, че съм много доволен от Астрата, но комфортът, ускорението, разходът и какво ли още не, не могат да се сравнят!