Пасат Б3 табло

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
Miki
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Miki » Пет 28 ное 2008 9:46

Petyoffy написа:...
Miki написа:Момци, я споделете някой "излекувал" ли е по някакъв начин мигащия диод за водата, че е много досадно? А не ми се иска направо да го изскубя.

На пин 2 на куплунга на таблото подаваш "-" (маса). При мен се получи. Пробвай и кажи дали работи коректно.

Колега, благодаря. Вчера свалих таблото и с поялник окъсих пин 2 и пин 3 и досадното мигане престана. :kissy: :beer

Потребителски аватар
kr1s0
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kr1s0 » Вто 30 дек 2008 22:05

Колеги при мен не стана работата с таблото .. :(

Пасата ми е Б3 90г. CL взех табло (не знам от какъв пасат е) беше с оборотомер и го пробвах , но имах много много аномалии.

Само десния мигач ми светеше , понеже старото табло е с мигача долу ,а новото с 2та мигача горе.

Оборотомера ми скачаше незнайно защо , но като подам примерно дълги и се появи консумация на някои от диодите вътре той се успокояваше и си работеше нормално. :(

ето и клип :S

http://www.youtube.com/watch?v=GOdS7KF1 ... annel_page

За мигачите ми казаха , че трябва да се пренаредят пиновете от 28пиновия куплунг , някой правил ли е тази операция .. ако е правил нека поясни :)

поздрави

jordans
Автомобил:
Двигател:

Re: Пасат Б3 табло

Мнениеот jordans » Пет 21 окт 2011 17:10

Здравейте,не искам да отварям нова тема и реших да пиша тук имам проблем с таблото значи то е с часовник и той спря да работи появи наква миризма на платка в колата свалих таблото,изкарах часовника отдолу платката му е тъмна в единия край,незнам така ли трябва да е по принцип часовника не ми трябва та въпроса ми е дали някой друг е имал подобен проблем и как се е справил.

ps Повече ме притеснява миризмата на платка

boqn83bs
Автомобил:
Двигател:

Re:

Мнениеот boqn83bs » Сря 10 фев 2016 1:37

Miki написа:
Petyoffy написа:...
Miki написа:Момци, я споделете някой "излекувал" ли е по някакъв начин мигащия диод за водата, че е много досадно? А не ми се иска направо да го изскубя.

На пин 2 на куплунга на таблото подаваш "-" (маса). При мен се получи. Пробвай и кажи дали работи коректно.

Колега, благодаря. Вчера свалих таблото и с поялник окъсих пин 2 и пин 3 и досадното мигане престана. :kissy: :beer

А след тази интервенция ще работили датчика или сте го спряли завинаги да мига.???Майката му едаго оправим.Не исктм да го спирам тотално.

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Re: Пасат Б3 табло

Мнениеот radotom » Сря 10 фев 2016 8:18

Цъ! Забрави да мигне вече този светодиод :icon_lol
Освен ако случайно не се скапе баш по тази верига нещо в таблото, де, ама се съмнявам.
jordans написа:свалих таблото,изкарах часовника отдолу платката му е тъмна в единия край

Данчо, къде е потъмняло? На самия часовник или на дънната платка?
Впрочем, имам един такъв часовник от табло, което отдавна вече не съществува. С удоволствие бих ти го подарил :mrgreen

Върни се в “Passat”