Добър вечер колеги, имам странне проблем с дислея на таблото(half-fis),дисплея свети както си иска и работи когато си поиска. Изчетох всички форумни теми никъде не намерих точно моя проблем. Незная къде да търся проблема, но мисля че не е дисплея.
Ако свети ту по-силно ту по-слабо или размазва проблема е в самия дисплей, ако си върти менютата сам (както моя) проблема е в километража. В продавалник имаше един мъж дето сменя Half fis дисплей за около 130лв.
Дисплея ти е за смяна колега. Продават дисплейчета само, ако си сръчен в ръцете можеш и сам да си го смениш. провери в ОЛХ-а. мисля че бяха около 80-90лв.
Да свети по-силно и по-слабо, но след като спре да работи и се пусне когато си поиска, той се пуска от там където е спрял, показва разхода от както е бил преди да спре да работи, а не в момента на пускането си.
май е заминал професора (процесора), най добре търси табло 2-ра употреба а Коста ще ти го обучи. И без друго само дисплей е 130 лева с поставянето и транспорт допълнително.
Дисплеите с времето започват да избледняват - първо по ъглите и постепенно към вътрешността. Този ефект се проявява когато колата се понапече на слънце. Казвам това от опит с 2 дисплея - на моя Пасат и на Голф МК4 на сина ми (еднакви са). По тази причина не ти препоръчвам да купуваш от автоморга.