Пасат б5.5 радио гама дава грешка 00856

Техническа и сервизна информация за Passat
passattdi1
Автомобил: passat-b3
Двигател: 1-8mono

Пасат б5.5 радио гама дава грешка 00856

Мнениеот passattdi1 » Пон 16 яну 2017 18:08

Добър вечер колеги passat B5.5 awx мотор 131коня. Радиото на колата си е оригиналното като я взехме но е Того и въпроса имам радио бета което на стария ми пасат б3 го използвам. И реших да пробвам да сложа от б3 бетата и там се оказва че тази грешка там я няма. А забравих ето и грешката коя показва на гамата
00856 - Radio Antenna: Short to Ground при бетата я няма грешката но колата е изчезнала със гама фабрично. Вчера монтирах мулти волан и всичко е ок пуснах цяла диагностика на колата всичко е ок няма грешки само тази грешка изписва в радиото на гамата а колеги бях забелязал че радиото понякога забива при по бързо натискане на копчетата за станциите и остава син екран но това го е правило от дъш на вертър понякога много малко за мулти волана използвам реле 452 да не би самото радио във него да е окъсило някъде не съм пробвал с друга гама но радиото си лови перфектно сигнала няма никакъв проблем всичко работи по него моля колеги помагайте съкаквото и да е а за мулти волана съм на 100% обеден че всичко съм свързал както трябва моля колеги ако знаете.

Върни се в “Passat”