Б3 проблем с центр. заключване и осветление
-
- Автомобил:
- Двигател:
Б3 проблем с центр. заключване и осветление
Здравейте,става въпрос за пасат Б3 1.8моно 90к.с.След смяна радиатор на парното и сглобаване на всичко до първоначален вид ,в последствие се оказа че центр.заключване,осветлението в купето и багажника не работят.Също така и ел.часовник на таблото.Това всичко помрачи част от радостта ми от извършената от мен смяна на старото радиаторче.Моля помогнете ! Вазможно ли е нещо да съм разкачил в алармата,иначе всички букси съм ги сложил по местата им...при свалянето на запалката с отверка без да искам допрях корпуса й и стана искра.Не знам какво да правя,помогнете !
Re: Б3 проблем с центр. заключване и осветление
vladimmir написа:Не знам какво да правя,помогнете !
Смени предпазител Номер 21 - 15Ампера
При следващ ремонт, свързан с работа по ел. инсталациата, разкачай първо акумулатора.
- vasilb
- Автомобил:
- Двигател:
Дал си нещо на късо и е изгърмял бушона. Сменяш и ще тръгне и наистина - като се прави нещо по ел. инсталацията се откача акумулатора, защото сега е бушона, а утре може да е някоя част.
:

-
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря, колеги!Смених го и се оправиха всичките тези работи.Весела Коледа !Живи и здрави,късмет и да върви като по вода !

- Tsankovski
- Автомобил: VW Passat B5-5 Variant Тiptronic
- Двигател: AMX 2005 2-8 4motion Exclusive
Малко от прахта я вадя тая тема. Вчера и днес си играх със смяна на радиаторчето на парното, след сглобяването всичко уж изглеждаше ок но се оказа че задните ел стъкла не бачкат както и осветлението на приборите по таблото. Клемата бе махната както си му е реда, бушони не видях да има прецакани