Пассат В5.5 минимално ЕТ
Пассат В5.5 минимално ЕТ
Здравейте на всички. Предстои ми да закупя фланци и имам въпрос на който не мога да си отговоря, моля помогнете. Имам джанти и гуми с размери 225 45 17 7j ET37 и възнамерявам да сложа фланци с 10 мм. Питането ми е, дали ще имам проблеми, а именно дали ще опират предните гуми във калниците. Колата е vw passat b5.5.
Последна промяна от radotom на Сря 01 фев 2017 8:38, променено общо 1 път.
Re: Пассат В5.5 минимално ЕТ
няма проблем. Аз карам 22мм отзад и 17 отпред на Pfoenix 17" 225/45 et37, отпред това е максимума при мен, отзад може и 24мм по груби сметки, отпред от ляво се е случвало да закача подкалника 2-3 пъти за 3 години , но може проблема да е в самия подкалник, малко е крив като че ли и не приляга хубаво.
- nautilus80
- Автомобил: VW PASSAT TDI
- Двигател: AVF 2004
Съжалявам, че използвам темата на колегата. Харесал съм едни джанти 16 ки, но ме притеснява ме, че са ET50! Някой запознат да се изкаже ще станат ли на В5.5?
мога да кажа за ет56 , че без фланци отпред опира в макферсона, пробвал съм такива

Задължително ги пробвай отпред , стягаш два болта и завърташ да видиш дали не опира някъде, в горната част при макферсона се вижда и просто око дали има разстояние

Задължително ги пробвай отпред , стягаш два болта и завърташ да видиш дали не опира някъде, в горната част при макферсона се вижда и просто око дали има разстояние
-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
DoH_KuXoT написа:мога да кажа за ет56 , че без фланци отпред опира в макферсона, пробвал съм такива
Е тия не са ли оригиналните на А3?