VeselinTsonev написа:Има нещо под педалите - мокро не може да се каже , но определено е текло защото като пипапм мокета пръстите ми стават черни всякаш не е съвсем сухо, докато от пасажерската страна не е така. А и сега при това горещо време най-вероятно бързо се изпарява.
Ужас, от всичко най-много ме притеснява след свалянето и качването на таблото СКЪРЦАНЕТО! Аз джабката свалях за ремонт и сега не може да спре да скърца, а не мога да си представя за цялото табло!
Как е при Вас (тези които са сваляли)?
Елбатрон хубаво за София, но съм от Варна! Някой да знае читав сервиз който се занимава само с такива неща във Варна?
Здравей, адаш!
Малко оф-топик, но видях, че си споменал скърцане на табло и жабката и реших да се включа. Относно скърцането и при мен до миналата седмица беше така, но след смяна на цялото табло всичко се оправи. Проблемът при мен беше, че таблото имаше доста счупени пластмасови закрепващи уши (жабката, централната част където се слага радио/климатроник), но предполагам с равните пътища, по които караме е така. Един ден случайно забелязах, че на жабката се беше счупила оста на вратичката и съответно като я отворех просто искаше да си падне цялата, отделно колата я купих със счупена дръжка за отваряне и след като всичко се натрупа просто си намерих нова (стара) жабка и миналата събота тръгнах да я сменям. Съответно се натъкнах на 4 от 7 счупени пластмасови уши по таблото за закрепването на жабката и тръгнах да ги лепя с някво полиуретаново лепило на Вюрт или нещо такова, но се бях ядосал супер много и директно почнах да търся и табло и за мой късмет намерих голо табло почти като ново. След смяната няма никакво скърцане и жабката работи перфектно.
На картинката, която съм прикачил, се вижда къде бяха счупени пластмасовите ушички като тази, които са на средната част на конзолата водеха до това дразнещо скърцане.
Успех с проблема със зацапването!