Свестен и добре снабден магазин с части за Пасат?

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
many
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот many » Пет 23 фев 2007 9:33

Dan4ote написа:
megalodon написа:Аз съм най-доволен от Ауто+ . За каквото и да съм отишъл винаги го е имало в наличност. Може цените да не са най-евтините, но са нормални.

И аз съм на това мнение и в добавка мога да кажа частите са им на много добро качество.

Напълно съгласна!!

Потребителски аватар
The_Machine
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The_Machine » Пет 23 фев 2007 10:36

batsande написа:Евро 07 е една от най-големите фирми за внос и дистрибуция на
авточасти поддържаща над 50000 артикула в наличност. Само в София фирмата разполага с 11 магазина с богат асортимент и качествено обслужване.Магазините за които споменахте по горе са "клиенти"на фирмата и цените които те предлагат са малко по високи от обичайното.Разликата тук е че закупен артикул от такъв магазин и Евро 07 е че, стоката там е с доказан произход и след установяване че часта не е същата или е дефектирала в срок може да бъде заменена с документа издаден при покупката.Също така може
да се избира да се закупи един артикул от няколко фирми производител и съответно и цена. А за повече инфо http://www.euro07.net/

Странното е , че точно от Еврото ми обявиха цена за водния радиатор 112 лв , докато от едни арабели на Симеон , които го взеха пак от Еврото , го взех на 100 лв :roll: глупаво , но факт.

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Пет 23 фев 2007 11:50

The_Machine написа:Странното е , че точно от Еврото ми обявиха цена за водния радиатор 112 лв , докато от едни арабели на Симеон , които го взеха пак от Еврото , го взех на 100 лв :roll: глупаво , но факт.

Няма нищо странно в това.
Приятелче, дето има сервиз за автомобили ми купи от там текущите ми предни накладки. На кутията им се мъдреше цена около 58 лв., а той ми поиска 43.
Просто разликата е неговата (бая дебела, като гледам) отстъпка.

Потребителски аватар
dancing_niki
Скиора
Автомобил: VW Touareg V6 TDI Individual
Двигател: CASA

Мнениеот dancing_niki » Пет 23 фев 2007 11:57

И аз пазарувах в Ауто+, но нещо се навъдиха много такива и в някои ми се струва че се намират някой и друг ментак. Аз лично от... година съм привърженик на Стиви Ауто (намира се отдясно на Раковска след Сливница посока Козлодуй). До колкото знам си вкарват частите с Даскалов Кар от германия. И марките са от сорта на Боге, Фукс, Лемфьордер, Мале... и др.

Потребителски аватар
zfa159
Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zfa159 » Пет 23 фев 2007 17:20

От Евро-то си купувах части за Фиат-а и честно казано не съм много доволен от качеството спрямо цената но че има доста неща и повечето продавачи разбират с две-три думи какво ти трябва всъщност е така спор няма.
Благодаря!

Потребителски аватар
silent
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот silent » Съб 24 фев 2007 11:06

Само човек който не е работил в специализаран магазин може да има чак такива претенциии по отношение на продавачите. В България да си подавач на авточасти не е професия... Нито е платена , нито е престижна и нормален човек с нужните знания няма да стои и да подпира масата за 300 лв и едната идея да ви достави душевна чикия колко много разбирате и вие и той. Напротив ше ви опъва.... сещате се как в някой сервиз ще си бара оная работа и ще ви прибира паричките... Плюс това човек винаги има какво да научи дори и от клиент... Така че земете се освестете най- накаря и стига стези претенции... като не ви харесва не купувайте от там...

Потребителски аватар
Dpop
Автомобил: VW
Двигател:

Мнениеот Dpop » Сря 28 фев 2007 16:13

silent написа:... Напротив ше ви опъва.... сещате се как в някой сервиз ще си бара оная работа и ще ви прибира паричките... Плюс това човек винаги има какво да научи ... Така че земете се освестете най- накаря и стига стези претенции... като не ви харесва не купувайте от там...

:No :screwy :?: :roll:

Телефони на "Софрост", ул. "Цар Симеон" 164 : 931 0346 и 931 0217

Върни се в “Passat”