"Капан" за разсеяни - PASSAT B4!!!

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
kbot
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kbot » Сря 27 сеп 2006 18:33

todis написа:При мен пък се отваря от самосебе си! ...

И аз така ... проблема беше в скапаната италианска аларма/смяна с българска и сичко си е О.К.
Със същата скапана аларма, я закарах на реглаж - ключа на таблото и на подемника- и познайте кво стана: щом друсна малко и веднага се заключии си вдигна стъклата ...

Потребителски аватар
Lisho
Автомобил:
Двигател:

Re: "Капан" за разсеяни - PASSAT B4!!!

Мнениеот Lisho » Чет 28 сеп 2006 16:12

И при мен (B3-комби) е същата боза само, че аз заключих дясната врата отвън с ключа.После шофьорската не мога да я откл.Аз въртя ключа да откл.- централното заключва.Същите магии се получават и като разкача и закача акумулатора.Като прибавим и факта, че имам от централното една постоянна консумация от около 50 mА която ту изчезва ту се появява и след като отвори централното вратите продължава да работи моторчето около 5-10 cek. започвам да се замислям дали пък центарлното не е сдало багажа. :cry:

Потребителски аватар
WDW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот WDW » Пет 29 сеп 2006 10:42

Да така е ! На път е !

veskovesko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот veskovesko » Пет 29 сеп 2006 16:45

при мен когато пътувам на дълъг път с децата натискам бутончето за заключване и след около 10-20мин се заключват вратите ,някой може ли да каже от къде е проблема? :roll:

Потребителски аватар
Vladko_1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Vladko_1 » Пон 26 фев 2007 15:05

ами аз имам пасат б4.Много ми е чудно алармата как се пуска.Веднъж се пробрах да я пусна какво ли не правих блъсках ритах други ключове пробвах дръшките напъвах.Един комшия ме попита да не би да искам да се оттърва от нея.Но след време качвам се и завъртам ключа да запаля и алармата се включва от нищото.Втори път пак същата работа...Кажете ми от какво и как се включва тази фабрична аларма :?:

Потребителски аватар
K22
Автомобил: НИСАН Х ТРЕЙЛ
Двигател: 2200 Д 2005

Мнениеот K22 » Пон 26 фев 2007 15:44

А бе Владко що бийш колата преди да питаш. :a boi de
Ако е Италианка няма шокови датчици щото там са забранени звуковите сигнали-има само датчици за движение и бутони на капаците и вратите.Освен това има и едно ключе за изключване на звука от фунията.

Потребителски аватар
Dpop
Автомобил: VW
Двигател:

Мнениеот Dpop » Пон 26 фев 2007 16:48

Здравейте колеги.
Темата Vladko_1 е six months ago, но както и да е, има още хляб в нея.
Предполагам, че се интересуваш при какви условия се задейства алармата на автомобила ти. Без да се знае какъв модел е, ще е трудно да се даде точен отговор.
Най-вероятно алармата ти не е със шок датчици(както к22 е писал), поради което не реагира при удар или опит да се отвори врата и т.н.
Огледай дали нямаш обемни датчици, закрепени например в ъглите на предното съкло, където са колоните или в горната им част, до сенниците. Ако имаш такива би трябвало да се задейства алармата известно време след като ти отворят врата, или ако си оставил отворен прозорец и някой бръкне с ръка през него навътре в купето(последното можеш да провериш и сам).
:006:

Потребителски аватар
Vladko_1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Vladko_1 » Вто 27 фев 2007 15:10

ами знам малко глупава постъпка.Благодаря все пак...може би е италянска въпреки че я взех от австрия.сега отивам да пробвам алармата :)

Потребителски аватар
Vladko_1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Vladko_1 » Сря 28 фев 2007 21:35

Прави се оказахте неска отворих прозореца заключих я и се пробах да запаля и алармата се вкл :)

Върни се в “Passat”