ел. шибидах за пасат б3 . цена (вярно ли е това)
ел. шибидах за пасат б3 . цена (вярно ли е това)
Колата е пасат б3 92ра. ел шибидаха не работи . казаха ми че нов или ремонт е около 200 лв.
. примерно от някое морга няма ли да свърши работа да взема и да го сложа ? и евентуално някои знае ли цените на тоя шибидах щото си мисля че маистора при които утидох иска да ми одере кожата с тея 200 кинта

- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
Re: ел. шибидах за пасат б3 . цена (вярно ли е това)
yuurgen написа:Колата е пасат б3 92ра. ел шибидаха не работи . казаха ми че нов или ремонт е около 200 лв.. примерно от някое морга няма ли да свърши работа да взема и да го сложа ? и евентуално някои знае ли цените на тоя шибидах щото си мисля че маистора при които утидох иска да ми одере кожата с тея 200 кинта
Колега,значи има един майстор който евентуално може да ти оправи шибедаха ако кажеш какво му е ,цената найстин ае около 100-150лв,

- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
yuurgen написа:ок . мерси колеги. интересуваше ме наистина дали не си слага няква звездна горница тоя затова. аи благодаря пак !
Абе честно казано мисля че не зависи колко ти е потрошен шибедаха,но парите са там някъде ако е много,а и се пак не се ки мое направи това за това и е нормално да струва малко по скъпо