При мен се вижда микроключето,но не показва на таблото че е отворен капака.Нямам борд компютър.Колата е базова с почти никакви екстри освен заводските-климатроник,ел стъкла,огледала,халогени и т.н..Въпроса е че при мен има 0.06-0.07 А консумация на ток.Въпроса е че преди време е закачана колата на ВАГ-КОМ и не даваше никакви грешки,дали е възможно тази леко завишена консумация да е от това микроключе?Като имитирам затваряне на капака то изобщо не контактува.
Благодаря предварително.

Пасат Б 5.5 датчик на предния капак
- aRcIs
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Пасат Б 5.5 датчик на предния капак
Така ли не се намери някой който да помогне относно това микроключе. Тествах го и се оказа че работи - веригата се затваря при отворен капак. Имам познат с Бора и се оказа че и той има такова ключе но и на него не му показва никаква индикация. Предполагам че тази функция се спира чрез ваг ком но не успях да намеря от къде става това. Няма ли някой колега да сподели инфо по въпроса. Или къде се намира другия край на кабела да проверя там какво става. Не че е от голямо значение но от както разбрах че го има ме човърка че не мога да го подкарам.
Здравейте колеги,
аз карам А4 Б5 1.9тди, в момента се сблъсквам с проблема със светещия на таблото датчик за ниво на маслото.
Свети жълтата лампа за масло с надпис сензор. Проблема е че на моменти свети на моменти не. Тоест датчика за маслото ми не еумрял и има друга причина. От няколко теми във форума стигнах до извода, че е свързано с това въпросното микре от тази тема. Нещо обаче не мога да го намеря дали имам такова. Факт е че понякога като отворя капака и затворя и лампата на таблото за греша в датчика огасва. Та някакви идеи, ако някой е имал точно този проблем.
аз карам А4 Б5 1.9тди, в момента се сблъсквам с проблема със светещия на таблото датчик за ниво на маслото.
Свети жълтата лампа за масло с надпис сензор. Проблема е че на моменти свети на моменти не. Тоест датчика за маслото ми не еумрял и има друга причина. От няколко теми във форума стигнах до извода, че е свързано с това въпросното микре от тази тема. Нещо обаче не мога да го намеря дали имам такова. Факт е че понякога като отворя капака и затворя и лампата на таблото за греша в датчика огасва. Та някакви идеи, ако някой е имал точно този проблем.
- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
Малко допълнение от Вортекс - https://forums.vwvortex.com/showthread. ... -is-closed
там въпросният датчик на предния капак е № 3D0953236 A
там въпросният датчик на предния капак е № 3D0953236 A