Здравейте, моля да ме извините в случай че повторя някоя тема или съм сгрешил местоположението на темата, но съм нов и ще ми е необходимо малко време за да вляза в час :)
Като за начало искам да попитам някой запознат ли е с croise control за passat B5 `98 година. Ако трябва да съм честен ме интересува как точно и къде точно се свръзва. Наумил съм си да си закупя такъв и да сменя лоста.
Благодаря предварително за отделеното време.
Passat b5 1.9 TDI 90 к.с. - поставяне на cruise control
- volodya iliev
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: APT 2000 4MOTION
Re: passat b5 croise control
Здравей колега и добре дошъл в групата.Не си уточнил дали пасата е бензин или дизел.Тъй като си 98г. си със старата инсталация и кабелите от самото лосче на темпомата влизат в различни букси при екуто на автомобила.Аз съвсем наскоро октомври месец правих тази процедура на братовчет ми на пасата,който е 98г. и е дизел та ми е прясно още всичко.Предполагам,че ще закупиш лосче с готова инсталация.Пиша ти по надолу по спомен какви са кабелите от готовата инсталация.
2-син
3-червен с жълта ивица
4-черен с жълта ивица
5-бял
6-черен с синя ивица
7-черен с жълта ивица
Сега започвам да ти пиша кой с кой се свързва при буксите при екуто.
Син-Син-жълта букса
Червен с жълта ивица-Червен жълта ивица-черна букса
Черен с жълта ивица-Черен с жълта ивица-мисля че пак се намираше в жълтата букса
Бял-Червен с сива ивица-кафява букса
Черен с синя ивица го връзваш при бушонте на постоянен плюс
Надявам се да съм ти бил полезен ако има нещо питай.Поздрави.....
2-син
3-червен с жълта ивица
4-черен с жълта ивица
5-бял
6-черен с синя ивица
7-черен с жълта ивица
Сега започвам да ти пиша кой с кой се свързва при буксите при екуто.
Син-Син-жълта букса
Червен с жълта ивица-Червен жълта ивица-черна букса
Черен с жълта ивица-Черен с жълта ивица-мисля че пак се намираше в жълтата букса
Бял-Червен с сива ивица-кафява букса
Черен с синя ивица го връзваш при бушонте на постоянен плюс
Надявам се да съм ти бил полезен ако има нещо питай.Поздрави.....
-
- Автомобил: VW Passat B5
- Двигател:
Re: passat b5 croise control
Да извинявам се. Пасата е 98 дизел 1,9 90 коня с ремап. Все още не съм го закупил, но това ще стане в най скоро време и да, лостчето върви с кабелите. Благодаря много за информацията. Весели празници.
- volodya iliev
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: APT 2000 4MOTION
Re: Passat b5 1.9 TDI 90 к.с. - поставяне на cruise control
Пропуснах да добавя,че след като навържеш всички кабели,след това ще ти трябва някой с вагком и кабел за да ти го активира.
-
- Двигател:
А това го знам и не е проблем. Мой колега се занимава с това ;)
-
- Двигател:
Колеги здравейте,
Закупих си кроиз контрол от България от ударена кола. Изпратиха ми го на приемлива цена с въпросното кабелче, само ЧЕ има един проблем - цветовете на кабелчетата са Дънст вени мнение - не отговарят на цветовете на кабелчетата на всички схеми които намерих. Разполагам с 4 броя кабели от които единия има лирмовка, която видимо си личи че е ползвана ( фактически стават 5 ). Давайте акъл как да ги прозвъня и как да разбера на кой къде му е мястото.
Закупих си кроиз контрол от България от ударена кола. Изпратиха ми го на приемлива цена с въпросното кабелче, само ЧЕ има един проблем - цветовете на кабелчетата са Дънст вени мнение - не отговарят на цветовете на кабелчетата на всички схеми които намерих. Разполагам с 4 броя кабели от които единия има лирмовка, която видимо си личи че е ползвана ( фактически стават 5 ). Давайте акъл как да ги прозвъня и как да разбера на кой къде му е мястото.