Здравейте,
Имам следния проблем: карам Passat CC 2.0 TFSI 200к.с. и загасна в движение. Смених датчик на Хол, защото мислех, че е от него, но проблема остана. Смених и помпа за налягане, но нещата не се промениха. Карам си и като позагрее изгасва. Озадачава ме, че след като полея с вода помпата за налягане и колата запалва и така, докато не запасни отново. После пак водичка на помпата и се оправя. Така и не мога да разбера от къде идва проблема.
Помагайте!!
Passat CC гасне в движение -2.0 TFSI 200к.с.
Re: Passat CC гасне в движение -2.0 TFSI 200к.с.
Обективно погледнато само си губиш времето и харчиш пари. За да си решиш проблема трябва да се закачи колата на диагностика и да се види за грешки. Ако няма грешки - закачате за живи данни и карате и ще си покаже какво не му е наред. Така на сляпо да правиш някакви работи, можеш да изхарчиш 3 пъти цената на колата и пак да не локализираш проблема.
С този симптом съм сменял датчик колянов вал на Шаран.
- jordan17772
- Автомобил: Golf IV 105ps + Passat B6 200ps
- Двигател: BCB + CAWB
Аз имах такъв проблем. Оказа се помпата в резервоара. Смених я с нова и нов регулатор, който е вързан над нея под задните седалки. Сменя се и нов метален фланец към капака на помпата. Всичко ми излезе около 1400лв във Фолксваген преди година и половина.
thanis написа:Обективно погледнато само си губиш времето и харчиш пари. За да си решиш проблема трябва да се закачи колата на диагностика и да се види за грешки. Ако няма грешки - закачате за живи данни и карате и ще си покаже какво не му е наред. Така на сляпо да правиш някакви работи, можеш да изхарчиш 3 пъти цената на колата и пак да не локализираш проблема.
Грешки не дава.. На живи данни не съм я закачал, но и това ще направя. Дано си покаже наистина