Как се отключва Пасат В 5.5 2001 г. с централно заключване?
- vlado1
- Автомобил: bmw
- Двигател: AWT 2001
- Контакти:
Как се отключва Пасат В 5.5 2001 г. с централно заключване?
Здравейте! Днес ми се случи интересна случка. Отдавна знам, че микро-ключетата на шофьорската врата се е-бават понякога не отчитат че вратата се е отворила, но понеже не ми създаваха грижи си карах така. Но днес тъкмо тръгвам да карам Пасата на ГТП, отключих го, оставих си вътре нещата, отворих предния капак да надзърна какво е положението и чух как врата се затвори и централното заключване се задейства и свирна алармата. Вътре останаха всичко и ключовете, телефоните, документите ми, всичко. Шофьорската врата бе наполовина затворена и може би затова писна алармата. Явно микро-ключето не е отчело че съм отворил вратата и е задействало централното заключване повторно. Голям фал! Три часа я обикалях като голям камък и се мъчих с телове да я отключа, но фал. Виждам как повдигам лостчето на врата, но вратата не се отваря. Откачвах акумулатора, закачвах го, но лостчето щом го пусна пак пада долу. Явно когато е заключена отвътре не може да се отключи без ключ. Накрая ходих пеш и повиках ключар, защото нямам телефони. Докато чаках ключаря дойде един комшия, който има подобно Ауди и отключи багажника. Как го направи не казва, вероятно неговото дистанционно е по-специално. Та въпроса ми е, ако друг път пак ми се случи такова чудо и остана някъде в нищото имали някакъв вариант да си отворя колата и да се докопам до ключовете, без да потроша колата? Пасата е Б 5.5 Вариант 2001 г.
- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Как се отключва Пасат с централно заключване?
Залепи си някъде по колата резервен ключ.
- Курт Деликуртев
- предупреждение за БАН
- Автомобил: Passat Variant 2001
- Двигател: AWT
Re: Как се отключва Пасат В 5.5 2001 г. с централно заключване?
От когато в Италия ми се затвори една кола и се наложи да свалям с отверка странично огледало си нося втори ключ в джоба.
- vlado1
- Автомобил: bmw
- Двигател: AWT 2001
- Контакти:
Сега пък ми блокира задна лява врата и няма отваряне. Разбрах че бравата е за смяна, но не мога да отворя вратата. Някой знае ли как се премахва тенекиената тава на вратата, защото стъклото я държи и не знам как да го откача? Свалил съм кората, развих болтовете на тавата, но тавата се държи за водача на стъклото и не ще да излезе. Не намерих по какъв начин се откача това стъкло, а тавата пречи да стигна до бравата от вътре.
- toni_tv
- Автомобил: Passat B5 syncro
- Двигател: ADR
Колега риши ли проблема със блокираната врата, че и при мен е така задна дясна от 1 год. вече ?