Passat B6 1,8 TSI - гасне и светна чека

Техническа и сервизна информация за Passat
patsovski
Автомобил: Volkswagen Passat Variant
Двигател: 2009

Passat B6 1,8 TSI - гасне и светна чека

Мнениеот patsovski » Пон 11 ное 2024 15:16

Здравейте,
Искам да разкажа за моя passat имам го от точно 5 години.Прекрасна кола само да не създава проблеми или и да създава но да попаднеш на правилния майстор или сервиз.
Проблемите започнаха със объркано масло на двигателя но това се оправи със нова смяна и с правилното масло това беше в самото начало преди 5 години.
Миналата година щяхме да ходим на Гърция и тогава започна да гасне по време на движиние но после палеше.Отидохме в сервиз БОШ КАР Сервиз Плевен на диагностика където ни казаха ,че е за смяна на горивна помпа високо налягане съгласихме се да ни я сменят и на следващия ден бе сложена нова помпа високо налягане като очаквахме ,че всичко е оправено и тръгнахме за Гърция.До Солун без проблем но като попаднахме в задръстване започна да гасне едвам стигнахме.Върнахме се и отново в БОШ КАР Сервиз да видим какво става оказа се ,че и другата помпа в резервоара е за смяна и айде поръчка и смяна.И така до тази пролет започна пак да гасне и отново в сервизаБОШ КАР Сервиз сега пък всмукателни клапи ни казаха също искаха да сменят и водна помпа която бе сменена в Швейцария 2018 година .Поръчахме тези клапи и след три дена в сервиза ги подмениха върнахме с в Червен бряг но мерише на бензин и айде пак на Плевен не бяха затегнали дюзите а и пак гаснеше. Диагностираха и казаха ,че картерни газове е също за смяна съгласихме се и го смениха.Върнахме се с надежда ,че всичко е сменено и вече няма проблеми но не отново гасне. Тоя път изобщо не запали и се наложи с пътна помощ до един сервиз в Червен бряг. Отново диагностика тоя път сменихме и сензор налягане и пак нищо.Бяхме отчаяни и се оплаках на приятел като му казах ,че всичко е подменено и колата не работи. Той ме попита а защо не потърси Недялко Димитров от Койнаре ?
Звъннах и момчето дойде в сервиза и каза ,че ще ми оправи колата .Взе компютъра на колата и до вечерта колата бе готова всичко това което съм сменил и похарчил сериозна сума пари било излишно.Недялко е бивш мой ученик в Техникума в село Чомаковци не ми взе абсолютно нищо.И стози пост искам да знаят хората ,ч е има пракрасни младежи.За нас той направи това за което е трябвало да знаят във великите сервизи. Горещо го препоръчвам на всички хора в нашия край. По принцип той харесва МЕРЦЕДЕС и е перфектет в диагностика на скъпи коли.Ако някой се интересува лесно ще намери контакт на Недялко.Пожелавам успех на всички!

Zdravko Zankov
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Skoda Octavia
Двигател: AQY 2001

Re: Passat B6 1,8 TSI - гасне и светна чека

Мнениеот Zdravko Zankov » Пон 11 ное 2024 15:50

От посоченият сервиз в Плевен нямам добри вчечатления. Автомивката е добра обаче.

Върни се в “Passat”