Passat B8 - подобрения
- Traytor
- Автомобил: Passat B8
- Двигател: DSRB
Re: Passat B8 - подобрения
Провери aliexpress, има страшно много ОЕМ китове(обикновено са пълни), от там взехме за приятел огледалата с автоматично прибиране, blind spot и осветление. Малко по-остро ти влязохме по-рано, ама ако ти е на сърце, има начини.
-
- Автомобил:
- Двигател:
ще прегледам но съм скептичен да стане нещо като ОЕМ и после по-зор продажба , поне аз бих размислил ако видя преправяния.
- VW`VENTO
- Автомобил: VW BORA 1.9TDI
- Двигател: AHF
Здравейте! Имам неработещо осветление на шофьорското огледало отдолу където осветява пред вратата.Разглобих огледалото и свалих лед осветлението и при подаване на 12В си светна.След замерване на кабелите не идва ток до там , а същевременно пасажерсия си свети.Кабелите във огледалото са видимо здрави и не наранени и усукани.Къде да търся проблема със загубата на ток?Някой сблъсквал ли се е със същия проблем.Огледлалата са със мъртва зона,затъмняващи и със камери ако има значение.
Ще помоля също за схема с предпазителите за Passat Variant 2.00 TDI 4Motion 2016г
Ще помоля също за схема с предпазителите за Passat Variant 2.00 TDI 4Motion 2016г
Здравейте! Може ли препоръка за аналог на оригиналното масло VAG 0W30, доколкото разбирам не е за предпочитане от България. Благодаря!
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
За каква кола и кой двигател става дума? До 2020 г мисля се дават варианти 5w30 и 0w30, а след това само 0w30.
2016, 150 дизел на 180k. До сега е била с 0w30 и не го гори, мисля пак такова да сложа. В Германия Castrol 5л. е 75 до 85 евро всякакъв вискозитет
- Traytor
А някой кара ли с 0W20? Чудя се дали да не пробвам, уж трябва да помага за по-малко сажди, че даже и по-добра икономия на горивото(съмнява ме да е забележимо), ама саждите ако намаля ще е супер. Не намерих някъде да пише нещо като негатив(с изключение на цената).
-
- Автомобил: Passat Variant B8FL DSG7
- Двигател: DTSB
Traytor написа:А някой кара ли с 0W20?
Това ползват в официалния сервиз
-
- Автомобил:
- Двигател:
Далече съм от разбирач на масла ама 0 сега лятото на 40 градуса ... аз последните 3/4 год с пастетите все 5/30.
- Traytor
Да и аз съм със 5w30 на Мотул в момента, просто ми стана любопитно има ли нещо меродавно в това което се пише за това масло. Това което ме притесни за евентуална смяна към 0w20 е, че 5w30 507 00 го дават с по-добри защитни свойства срещу амортизация(включително нафтата при активна регенерация). Та не знам дали си заслужава малко по-добра икономия и по-малко сажди.
Може ли препоръка за аналог на оригиналното масло VAG 0W30
Преди няколко дни сменях масло в Еуратек и предлагаха горното масло и Кастрол. От тях разбрах, че всъщност VW маслото е Кастрол.
Далече съм от разбирач на масла ама 0 сега лятото на 40 градуса ...
0W30 и 5W30 на жегата са еднакви.
Нулата отпред означава, че на отрицателни температури маслото ще е по-течливо от маслото с петица отпред.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте!
Нов съм в групата и като цяло във VAG - обществото. Разполагам с MIB2 без инсталиран SATNAV. Въпросът ми е възможно ли е да гледам клипове и ако да как?
Нов съм в групата и като цяло във VAG - обществото. Разполагам с MIB2 без инсталиран SATNAV. Въпросът ми е възможно ли е да гледам клипове и ако да как?
-
- Автомобил: Vw Mk4
- Двигател: AHF
Здравейте, на group r или темерут някой има ли кооординати на лично да го питам за алтрак нещо?