Passat B8 - обща информация

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
Traytor
Автомобил: Passat B8
Двигател: DSRB

Re: Passat B8 - обща информация

Мнениеот Traytor » Пон 22 сеп 2025 8:23

Промивка може да се прави, има процедура. Супер трудоемка е и ми цитираха 7 часа за извършването и доста солидна сума(не помня точно колко ми казаха за труд.

Потребителски аватар
adrostyle
Автомобил: VW Passat B5+
Двигател: AFN

Мнениеот adrostyle » Нед 28 сеп 2025 22:24

Здравейте! Имали ли съществени разлики в производствените модели от 2015 година и тези от 2018-2019 г. до преди фейс-лифта? Разбирам, че имат промени по мултимедията, но чисто технически имат ли съществени подобрения и т.н. Това, което разбрах, че в ранните модели е имало проблем в кормилната ел. рейка, шум изолация и др. Понеже съм в търсене и двете коли, на които съм се спрял са на много малко километри, тази от 2015 (юни) е с почти всички възможни екстри за модела, а другата 2018 (май месец) е по-орязана. Понеже карам малко (до 10к на година) съм се спрял на бензин, 1.4 (150кс.).

Потребителски аватар
Traytor
Автомобил: Passat B8
Двигател: DSRB

Мнениеот Traytor » Чет 02 окт 2025 7:53

Днес забелязах, че в профила ми във VW картата която ми предлага да сваля за Европа е по-стара от това което се предлага... Направили за го изключително трудно да се намери. Явно в myVW картите които предлага се ограничават на база възрастта на колата(теорията ми е, че не ми се предлага по-нова карта от Ноември 2024 защото колата е на 5 години вече).

Ето от тук могат да се свалят актуални карти на база модела кола и мултимедия https://app-connect.volkswagen.com/mapupdates/en/car/

Върни се в “Passat”