Passat B8 - обща информация
- Traytor
- Автомобил: Passat B8
- Двигател: DSRB
Re: Passat B8 - обща информация
Да видях предупрежденията, но беше само и единствено за това дали ще работи и е някакво съобщение дето е хвърлено във въздуха, миналата година като звънях на съпорта на VW жената ми обясни, че работи на всякакви андроид телефони стига приложението да се поддържа, но понеже официално се тества само на самсунг пишат моделите на които е изтествано.
- Traytor
Steels написа:Traytor написа: Преди малко си пуснах Плюс 3 месеца безплатно, ще видя като отида да ми потвърдят самоличността дали ще изкочи мобилен ключ(имам един стар Samsung S8).
Не мисля, че ще стане, защото имаше изискване коя е мин версията на андроид и ми се върти главата да е нещо от поне S20-ка.
Стария самсунг поддържа ключ, приложението тества, но ключ със абонамента не идва. Или нещо са се объркали и са ти подарили или първия собственик не се е възползвал от безплатния ключ който е за година ако не се лъжа.
За ъпдейта на навигацията.... Няма да коментирам колко малоумно е направено при пасата, същата работа като с флашката, само когато колата е запалена и ти не можеш да следиш на колко процента е изтеглен, какво прави и прочие, просто проверяваш периодично дали си на нова версия.
Следващия път като пътуваме на дълго ще пусна хотспот от телефона, да е на читав нет, да видя каква версия ще сложи.
- Steels
- Автомобил: Arteon SB 280hp
- Двигател: DNFE
След като платих, при първото ми излизане в града за около 15мин каране и след това, като спрях и после запалих вече си беше взела последната карта. Преди това с флашката ходих до Бургас с пъхната флашка, какво ли не пробвах NTFS, FAT32 и exFAT, в ръководството, мисля че изрично беше да е NTFS, но и така при мен не искаше да си вземе ъпва.
Steels написа:След като платих, при първото ми излизане в града за около 15мин каране и след това, като спрях и после запалих вече си беше взела последната карта. Преди това с флашката ходих до Бургас с пъхната флашка, какво ли не пробвах NTFS, FAT32 и exFAT, в ръководството, мисля че изрично беше да е NTFS, но и така при мен не искаше да си вземе ъпва.
Играх го същия филм с моя пасат (2021г). От флашка не ще. Само безжично, когато той си реши (настройките за повелителност трябва да са на споделяне на данни и местоположение със ФВ, иначе пак не ще). В нета четох, че двата USB-C входа (до лоста и в подлакътника) не ставали за ъпване. Само с карта памет в жабката. При мен обаче няма такива. На приятел с Б8 от 2017, който има слотове за SD карта в жабката, му обнових картите вече няколко пъти.
- Traytor
DxV_pRo написа: В нета четох, че двата USB-C входа (до лоста и в подлакътника) не ставали за ъпване.
Точно обратното е, тия два порта са за обмяна на данни.
А ъпдейтнах картите с порта до лоста, просто е малоумно и не дава никакъв статус и чакаш до момента в който се ъпдейтне(при мен беше два дена ходене на работа 8км в посока.
- Traytor
Ъпдейтнаха се дистанционно, и видях версията, може би това заблуждава. В инструкциите пише, че преди точката ти е годината, след нея месеца. Това не е вярно. Като купих колата беше на 23.5, с флашка и качих картите от Ноември 2024 и стана 24.6. Така че май не е обвързано. Иначе и аз в момента съм на 25.8