Проблем с оригиналният телефон/мултимедия на passat b6

Техническа и сервизна информация за Passat
gichaka
Автомобил:
Двигател:

Проблем с оригиналният телефон/мултимедия на passat b6

Мнениеот gichaka » Нед 28 сеп 2025 14:21

Здравейте!
Нов съм във форума и не намерих такава тема с подобен проблем. Извинявам се, ако има и не съм я намерил или не е за този раздел темата!
Проблема е следният, при свързване с блутуута на колата веднага като дам на контакт, първо се връзва с телефона и започва да набира някакъв чужд номер, на който се включва оператор и говори нещо на немски, след това се свързва с медията и започва да свири музиката от телефона ми(iphone) да уточня. Проблема е, че ми взима пари за тази работа. Рових наесякъде в настройки на фабричния телефон, трих какво ли не и пак същото. Някой имал ли е този проблем и как да го реша или утре да вървя до Volkswagen, от Плевен съм. Ако някой може да помогне. Благодаря Ви!

Последна промяна от gichaka на Нед 08 фев 2026 13:09, променено общо 1 път.

gichaka
Автомобил:
Двигател:

Re: Проблем с оригиналният телефон на passat b6

Мнениеот gichaka » Вто 30 сеп 2025 15:59

Малко промяна в развитието. Ходох до Volkswagen Плевен и от там ме посъветваха да изтрия някакъв профил на предният собственик, но аз профил не намерих. Трябвало с код. Казаха ми да направя фактори ресет, направих, сега звъни на някакъв номер в България, който не съществува. Някакви други идеи?

gichaka
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gichaka » Сря 05 ное 2025 23:04

Колеги проблема продължава. Приятел с китайска диагностика рови и нищо не намери. Проблема продължава! Никой ли няма идея за какво става въпрос?

gichaka
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gichaka » Съб 07 фев 2026 12:30

Здравейте, колеги!
Няколко месеца след това няма развитие и набирането на този номер продължава. Номера е на някакъв международен асистент базиран във Швейцария с който Volkawagen имат договор като закупил автомобил от представителство, поне така намерих информация по някакви чужди форуми, но никъде не открих къде и как се пази тази информация. От Volkawagen Плевен, както споменах не могат да ми помогнат. Вече се чудя дали да сменя блуутут модула. Някой ли от целия форум не му се е случвало и никой ли няма идея как да реша този Проблем?

Потребителски аватар
goppa
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Seat Alhambra
Двигател: CFFB

Мнениеот goppa » Нед 08 фев 2026 10:35

Какво е радиото?

gichaka
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gichaka » Нед 08 фев 2026 13:08

RNS 315
Извинявам се, че не съм споменал.

Потребителски аватар
goppa
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Seat Alhambra
Двигател: CFFB

Re: Проблем с оригиналният телефон/мултимедия на passat b6

Мнениеот goppa » Нед 08 фев 2026 20:49

И моята Алхамбра беше с RNS 315. Смених я с китайско радио заради навигацията (предпочитам waze) . Но не е набирала номера без да и кажа. Нямам представа защо прави така при теб. Провери за грешки всички модули! Пълно сканиране с vcds, например. Възможно е при определени аварии да набира ссама телефона на запаметен сервиз

Върни се в “Passat”