Някой май е прекалено дребнав....
Е може да съм създал 2-3 бисера...Важното е, че не съм вкарал никой в "ненужни разходи"!
Акумулатора ми пада за 1 час
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Изключвайки куплунзите непосредствено пред консуматорите (плафон, осветление на багажник или вакуум помпата) единственото нещо което проверяваш е дали късото е в самия консуматор , или в кабелите свързани с него .Ето защо ти предалгам да мериш директно на куплунзите на конзолата с предпазителите.Напълно възможно е при изваден куплунг на вакуум помпата да има късо в микроключетата на предните врати и да ти прави проблем.Същото се отнася за останалите консуматори, ако при откачени всички консуматори продължава да има късо -спор няма някъде има окъсени кабели или по малко вероятното шини в конзолата на предпазителите.
- Oleg_Yanev
- Автомобил:
- Двигател:
- Oleg_Yanev
- Автомобил:
- Двигател:
Момчета, опитах но нищо не стана! Най-напред разгледах всички маншони, но не видях проблем. След това разкачих таблото, но от цялата галимация от кабели не разбрах къде да гледам... Ъ!?!?
Ако това подлежи на обяснение...please! Ако не пак ще си карам без тоци, докато не намеря време за майстор...
Апропо... кой е най-близкия читав сервиз в Лозенец откъм южния парк?
Ако това подлежи на обяснение...please! Ако не пак ще си карам без тоци, докато не намеря време за майстор...
Апропо... кой е най-близкия читав сервиз в Лозенец откъм южния парк?
- Oleg_Yanev
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
- Двигател: