Проблем при около 110-120 в предницата на В3-ката
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Ами рейката не я сменях а рециклирах защото от едната страна имаше луфт и течеше хидр.течност.Да и аз започвам да си мисля че е от пътя ама ще се убедя съвсем когато другата седмица тръгна за БГ и видя как се държи.
И преди да сменя амортисьорите го имаше този проблем ама тогава го отдавах на укаяната предница (и двата амортисьора бяха изпуснали,тампоните на носачите и те бяха много зле и рейката беше разбита от едната страна).
Възможно е да е и от гумите защото не съм ги свалял да ги карам на баланс и ако е изпаднала или се е преместила леко някоя тежест няма и да разбера а веднага ще даде отражение.
Благодаря!
И преди да сменя амортисьорите го имаше този проблем ама тогава го отдавах на укаяната предница (и двата амортисьора бяха изпуснали,тампоните на носачите и те бяха много зле и рейката беше разбита от едната страна).
Възможно е да е и от гумите защото не съм ги свалял да ги карам на баланс и ако е изпаднала или се е преместила леко някоя тежест няма и да разбера а веднага ще даде отражение.
Благодаря!
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Ами да,оказа се че е от пътя...вчера експериментирах доста и даже искаха да ме глобят за превишена скорост ама аз взех да се обеснявам защо карам с 120
и се отървах както обикновенно (всички си знаем как).В крайна сметка,колата пусната по прав път без страничен наклон и дупки и страничен вятър седи като закована на пътя и не помръдва както при 60 така и при 160.
Благодаря много!

Благодаря много!