Чува се доста гадно пърдене някъде отпред между изходния колектор и катализатора.Огледах отдолу че има разни глупости и те всъщност ми пречат да видя какво точно има.Направи ми впечатление че примерно като върна газ-та тогава се чува повече а като настъпя примерно не се чува и ми се струва че там има някаква далавера,която не е съвсем в ред и отваря луфт,когато се измества двигателя.
Благодаря!
Проблем между изходния колектор и катализатора?
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
ами аз ходих на гърнеджия даже 2 пъти вече и нищо не казват хората а аз съм убеден че не си въобразявам.Или не ходя където трябва или незнам (аз посетих 2 пъти сервиза на Ем-Коплект на околовръстното
)
Няма да се разсърдя да препоръчате някое свестно място където да го поцъкат малко и да стане както трябва.
Благодаря!

Няма да се разсърдя да препоръчате някое свестно място където да го поцъкат малко и да стане както трябва.
Благодаря!
- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
Колега обади се още днес на Косьо 0897 682681. Смятай, че няма да си тръгнеш разочарован. Писал съм за този човек в доста теми и няма да описвам отношението му към работата и цените на които работи.
Намира се в "Красна поляна", близо до бул. "Никола Мушанов". Ако не отговаря на този телефон ми пиши на лични, за да ти дам домашен тел.

Намира се в "Красна поляна", близо до бул. "Никола Мушанов". Ако не отговаря на този телефон ми пиши на лични, за да ти дам домашен тел.