Счупен преден джам

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
Winner25
Автомобил: VW Passat B4 B6
Двигател: ABS BKC

Мнениеот Winner25 » Нед 17 апр 2005 18:37

това за 129 лева какво е с два или три пласта

Потребителски аватар
HF
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот HF » Нед 17 апр 2005 18:51

с три, тонирано, с тъмна лента

Потребителски аватар
Winner25
Автомобил: VW Passat B4 B6
Двигател: ABS BKC

Мнениеот Winner25 » Нед 17 апр 2005 19:01

Мерси много за инфото. Аз мисля да си сложа също с 3 пласта ама без тъмна лента

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Пон 18 апр 2005 14:16

Така , да кажа по въпроса които аз повдигнах какво се случи все пак какви са фактите и истината.
Пасата ми е в Бул Инс застрахован
отидох там - на Тандер в бояна- работят от 9,00 сутринта не ходете p рано като мен :) Погледнаха описаха снимаха и казаха че плащат по каталога На Кобра - демек там да ходя
в кобра с/у кино Арена взеха колата в 10,30 и казаха следобеда към 17 да ходя да си я прибера. коли приемат за смяна до 11 щот трябват 4-5 часа да е неподвижна колата, Преден прозорец за пасата е 129 лв с монтажа- триплекс , испанско - тонирано с тъмна лента (най доброто казаха)
за да ми прехвърлят Винетката и щикера за годишен преглед ми взеха 10 лв.
Годишния преглед стана добре, но винетката се осра - по моя вина, бях я залепил много ниско в/у точките на стъклото и си личи че е презалепяна (ако куките решат да се заяждат ще се поизпотя :) Обадих с в агенция по пътищата и ми казаха кава е процедурата със безплатна смяна на винетките. като е пукнат яма се ходи в кат и се пише протокол , че имаш винетка и яма с счупен и требе да се сменя. Иначе без този протокол не сменят нищо for free. Така било p закон - без протокол няма.Толкоз от мен Успех на всички :)))

трябва ли да ходя и да ти превеждам мненията-айде уважавай поне малко останалите които пишат на кирилица все пак!

Върни се в “Passat”