смених си радиаторчето на парното

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
Huizel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Huizel » Чет 29 мар 2007 18:36

faf4o написа:Бах мааму.Не могат ли да се ремонтират бе :( Таз кола златна излезе.Кат я продам накрая и си купя нова...

Ами може да се сменят гумичките ама ефекта не е гарантиран.Аз така направих на мойта смених ги при "Настев" за 15 кинта/той там ти пробва и помпата след това ще я бъде или не/ преди около 2 месеца и още бачка ама не се знае докога.Ама гледам си от Варна и малко ще ти е далечко :roll: Инак гумичките са по 6-7 лева комплекта,ако ти се занимава пробвай.

п.с. при мене проблема беше същият,подлизваше от съединителя,сега не подлизва/да чукна на дърво/.

Потребителски аватар
Plumber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Plumber » Чет 29 мар 2007 21:31

А нали тази помпа и спирачната уредба ползват една и съща течност?Защо тогава не ми се губи спирачна течност?

Потребителски аватар
Vargal
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Vargal » Пет 30 мар 2007 9:50

Huizel написа:
faf4o написа:Бах мааму.Не могат ли да се ремонтират бе :( Таз кола златна излезе.Кат я продам накрая и си купя нова...

Ами може да се сменят гумичките ама ефекта не е гарантиран.Аз така направих на мойта смених ги при "Настев" за 15 кинта/той там ти пробва и помпата след това ще я бъде или не/ преди около 2 месеца и още бачка ама не се знае докога.Ама гледам си от Варна и малко ще ти е далечко :roll: Инак гумичките са по 6-7 лева комплекта,ако ти се занимава пробвай.

п.с. при мене проблема беше същият,подлизваше от съединителя,сега не подлизва/да чукна на дърво/.

Това със смяна на гумичките е решение на въпроса,само да са качествени,и с някакъв произход,а не ментаци.

Върни се в “Passat”