как да залепя найлон
- Antiloop
- Автомобил:
- Двигател:
как да залепя найлон
Здравеите,искам да попитам,как да залепя найлона на вратите под кората.Предварително благодаря
Последна промяна от Antiloop на Пон 05 май 2008 19:56, променено общо 1 път.
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
Това, което ти е казал radotom е вярно ако искаш да залепиш разлепен оригинален (съществуващ). На предишната ми кола (Джета 87 г.) майсторите поставящи аларма, централно, и т.н. бяха решили че в предната дясна врата този найлон е излишен, и го бяха махнали. Нямаше да забележа ако на някои нежни създания возещи се там не им духаше. Решението - друг найлон (дори и най-обикновен върши работа), а залепянето става и с обикновено тиксо (добре е да е по-широко).
Успех !
Успех !
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
добре е да се отнесеш серизно към тия найлончета щото аз брах големи ядове с тях. На предната дясна врата беше скъсан а на лявата разлепен .И от двете места стичащатасе от стъклата вода през вратата бавно и напоително се стичаше под мокета.Наложи се да играе силикона и нови наилончета .За щастие това реши проблема "мокър мокет" 

- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
gr_kanev написа: Решението - друг найлон (дори и най-обикновен върши работа)...
Решението е 3мм от изолацията която се слага под ламиниран паркет, не струва скъпо, но пък шумо- и термоизолира. Аз съм го залепил с двойно лепящо тиксо широко 2см и освен това щипките на кората го държат.
Идеално е за целта.
Успех!

- koki_folza
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Хъм на мен пък ми вее в ръката от лявата врата докато карам.Оказа се че е между пластмасата за дръжката и самата држка (отвътре говоря) ама отзад там няма найлон и няма и как да се сложи - реших проблема като си преместих ръката и рядко карам с високи скорости и товорен шибидах.
Иначе да двойнолепящото или топлия силикон са наи-доброто решение за подобно закрепяне.
Успех!
Иначе да двойнолепящото или топлия силикон са наи-доброто решение за подобно закрепяне.
Успех!
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
zfa159 написа:Хъм на мен пък ми вее в ръката от лявата врата докато карам.Оказа се че е между пластмасата за дръжката и самата држка (отвътре говоря) ама отзад там няма найлон и няма и как да се сложи - реших проблема като си преместих ръката и рядко карам с високи скорости и товорен шибидах.
Успех!
Около дръжките няма ли дунапрен за тази цел ?
- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
vasstop написа:gr_kanev написа: Решението - друг найлон (дори и най-обикновен върши работа)...
Решението е 3мм от изолацията която се слага под ламиниран паркет, не струва скъпо, но пък шумо- и термоизолира. Аз съм го залепил с двойно лепящо тиксо широко 2см и освен това щипките на кората го държат.
Идеално е за целта.
Успех!
Според мен това което го е написал Васко е най-правилно,правил съм го на едно старо Волво и мога да кажа че е супер и много добре стана