проблем с B3 136 коня 16в 2000и

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
severnakorona
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот severnakorona » Чет 12 апр 2007 16:33

todorgg написа:severnakorona, todoj, може ли да ми дадете малко инфо за маските, много ми харесва. Тука в Бургас мисля че видях един такъв. Мисля и аз да си сложа такава( ако намера разбира се :lol: , и фарове от тези кръглите :D , е ако до тогава не продам пасата :hmmmm )

Изглежда са стандартни за този тип коли (имам предвид 9А) . Щом и колегата има същата като модел и с еднаква маска.имам една снимка отблизо, ще я сложа като аватар, да я видиш отблизо. закрепването отгоре е с 4 или 5 болта, а отдолу е с нещо като щипки. Незнам дали изобщо се продават такива. Ако намеря, бих си взел още една. В интерес на истината си взех пасата само заради маската, тъй като е по различна от другите.

Потребителски аватар
20vTurbo
Автомобил: Jetta GLI Mk6 TSI + Octavia VRS
Двигател: 2012 20 TSI CCTA 2003 18 AUQ
Контакти:

Мнениеот 20vTurbo » Чет 12 апр 2007 17:27

Тази маска не е стандартна а се прави от ABT Тунинг в Германия и е вече доста трудна за намиране така че не си блъскайте колите :wink:

Потребителски аватар
severnakorona
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот severnakorona » Чет 12 апр 2007 17:35

20vTurbo написа:Тази маска не е стандартна а се прави от ABT Тунинг в Германия и е вече доста трудна за намиране така че не си блъскайте колите :wink:

Благодаря за инфото...ще я пазя много

Потребителски аватар
todoj
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот todoj » Пет 13 апр 2007 11:42

todorgg написа:severnakorona, todoj, може ли да ми дадете малко инфо за маските, много ми харесва. Тука в Бургас мисля че видях един такъв. Мисля и аз да си сложа такава( ако намера разбира се :lol: , и фарове от тези кръглите :D , е ако до тогава не продам пасата :hmmmm )
az аз го имам пасарелата от 1 седмица ,но питах стария собственик-той каза че така си е бил в германия

Потребителски аватар
severnakorona
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот severnakorona » Пет 13 апр 2007 20:49

todoj написа:
az аз го имам пасарелата от 1 седмица ,но питах стария собственик-той каза че така си е бил в германия

И моя така го донесоха от Германия.

Върни се в “Passat”