книга за В3

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
venci
Автомобил:
Двигател:

книга за В3

Мнениеот venci » Сря 09 май 2007 12:42

нали я има тази книжка и на бългаски някой ако може да я сканира и да я качи някаде.Много хора,които немогат да отделят 20лв. ще са му много благодарни

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: книга за В3

Мнениеот scuba » Сря 09 май 2007 13:06

venci написа:нали я има тази книжка и на бългаски някой ако може да я сканира и да я качи някаде.Много хора,които немогат да отделят 20лв. ще са му много благодарни

Сканирането ще му отнеме няколко седмици :lol: :lol: :lol: Има я на руски сканирана обаче. Па моеше и да прочетеш няколко теми НАД тази..

http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=41694

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Сря 09 май 2007 13:07

:welcome_to_group , venci
Точно над твоята темичка се намира и темата с документацията за Пассат. Има и за В3. Само, дето е на руски. Но повярвай ми, когато си на зор, бързо се научаваш да го разбираш езика :lol: :lol:
Аз я имам и на български, в печатен вариант на хартия, но не я ползвам, щото ме мързи да я разнасям.

Потребителски аватар
venci
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот venci » Сря 09 май 2007 13:15

много добре я видях на Руски ама си е друго да си е на майчин език и с малко по разбираеми картинки,а не тези на братушките праве ни с ютия

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Сря 09 май 2007 13:21

venci написа: и с малко по разбираеми картинки,

Нашата е нескопосан превод от руското издание! :(
А относно картинките... мани, бегай!
Ако руските са с ютия, то нашата препечатка изглежда е правена с поставката за тази ютия!
Бе нали ти казвам, че не я ползвам... :lol: :lol:
Всъщност, излъгах! На няколко пъти съм я вземал, когато ходя до едното място и няма какво да чета mhihi mhihi :WC
Занимателно е!
И добре вникваш в съдържанието :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
venci
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот venci » Сря 09 май 2007 13:35

ок. Не сам я виждал наща ама си мислех,че не може да има по лоши картинки

Потребителски аватар
juve
Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
Двигател: AAZ - ALH

Мнениеот juve » Сря 09 май 2007 13:50

ще добавя ,че на нашата и липсват някои картинки.... а трябва да видя нямаше ли я и на БГ ...май че беше част от някакво събиране на документация... после ще видя като стигна home :D

psstv18rp
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот psstv18rp » Сря 09 май 2007 13:51

И руската е гадна, ама нашата наистина е отврат. И превода й е ултра бездарен.
Иначе там на руския сайт има и други книжки, макар и разбити на глави (на отделни pdf-чета), полезно е да смъкнеш и тях, има доста по-добри снимки, и в някой случаи по-практична информация.

Потребителски аватар
Dpop
Автомобил: VW
Двигател:

Re: книга за В3

Мнениеот Dpop » Сря 09 май 2007 15:00

venci написа:нали я има тази книжка и на бългаски някой ако може да я сканира и да я качи някаде.Много хора,които немогат да отделят 20лв. ще са му много благодарни

Добре дошъл колега.

Аз бих услужил на всеки, който иска да прочете нещо или да си копира, това което му е необходимо. Нямам цялата книга, но си направих доста копия на не малка част от нея. Така, че който иска може да ми пише на лични какво търси и се разбираме.
Но мисля, че може да се обръщаш към хора, които са споделяли тук освен проблема и начина за отстраняването му. Предполагам си се убедил, че има много и разнообразна информация, допълвана, корегирана и придружена със снимков материал на колеги. При това вероятно мнозина биха те предупредили за моменти при демонтаж или монтаж на каквото и да било, за които трябва особенно да се внимава, така че да не стане някой сакатлък. А също и за някои майсторски тънкости, който не са упоменати в книгата. Все пак описаното в нея се отнася принципно за нов автомобил.

Върни се в “Passat”