Днес към обяд ще ход натам и ще погледна да видим какво имат...дано да намерят нещо като за мен или да ме ориентират къде да потърся/поръчам.
Благодаря!
Явно ми се е резтекъл радиатора->проблем с водно с-ие :(
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Тук в Пловдив има една фирма, део си внася от Турция разни маркучи на много приятни цени. От тях си взех тръбата за картерните газове преди повече от година и няма никакви грижи.Кълняха се, а и изглежда, че са качествени нещата.
Ако можеш, снимай го тоя маркуч отблизо и пусни снимката. Ще питам за наличност и цена
Директни внсители са си. Основно се занимават с други неща, така, че не зареждат по големи бройки, а гледат да имат асортимент и нямат представителства в други градове.
Ако можеш, снимай го тоя маркуч отблизо и пусни снимката. Ще питам за наличност и цена
Директни внсители са си. Основно се занимават с други неща, така, че не зареждат по големи бройки, а гледат да имат асортимент и нямат представителства в други градове.
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
radotom написа:Тук в Пловдив има една фирма, део си внася от Турция разни маркучи на много приятни цени. От тях си взех тръбата за картерните газове преди повече от година и няма никакви грижи.Кълняха се, а и изглежда, че са качествени нещата.
Имаш ЛС на тема самото съединение и два линк-а към снимка на въпросния (те са на целия моторен отсег ама ще се ориентираш по обясненията ми надявам се).