Въпрос за магазин за ОРИГИНАЛНИ рез. части
Въпрос за магазин за ОРИГИНАЛНИ рез. части
Къде мога да намеря резервни части за пасата, ама истински(датчици за охл. течност, термостати, ремъци и ролки за тях, моторчето с перката за охл. на радиатора и т.н.) ? Колеги препоръчайте някой магазин, моля !
-
- Автомобил:
- Двигател:
Някъде на Христо Ботев близо до Симеон имаше, ама са цифромания "оригиналните" части, а често с нищо не са по-добри от "неоригиналните". Веднъж погледнах там за темп. датчик, но ми искаха 15 кинта, така че им теглих една и си купих неоригинален за 5. А за "оригинална" крепежна скоба за гърнетата няма да казвам какви $$$ искаха. Втори път не съм и влизал там.
Немалко "оригинални" части са всъщност просто подходящо опаковани и маркирани "неоригинални" - VW преди всичко *сглобяват*, далеч не всичко сами си произвеждат.
Алтернатива са моргите - там също има преимуществено "оригинални" неща.

Немалко "оригинални" части са всъщност просто подходящо опаковани и маркирани "неоригинални" - VW преди всичко *сглобяват*, далеч не всичко сами си произвеждат.

Алтернатива са моргите - там също има преимуществено "оригинални" неща.

- alien1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега в който и магазин да питаш ще ти кажат , че продават оригинални резервни части.
Ама ти нали се сещаш колко са оригинални и по точно какво означава оригинални?
Юнитрейд са официален сервиз на VW и казват че техните части били "най-оригинални". Ама ако се поразровиш ще прочетеш във форума и доста постове за опарени от части именно купени от там /ако не в качеството, то задължително в цената/, а ако не ги монтираш при тях гаранция Франция.
Затова аз под оригинални разбирам авто части от дадена марка произведени за определен модел кола. Просто гледай да не попаднеш на менте - част наподобяваща/копираща друга част на друг производител или поне опаковката за същия модел кола.
На най известните и хвалени марки има съответно най много ментета.
Успех.

Ама ти нали се сещаш колко са оригинални и по точно какво означава оригинални?
Юнитрейд са официален сервиз на VW и казват че техните части били "най-оригинални". Ама ако се поразровиш ще прочетеш във форума и доста постове за опарени от части именно купени от там /ако не в качеството, то задължително в цената/, а ако не ги монтираш при тях гаранция Франция.
Затова аз под оригинални разбирам авто части от дадена марка произведени за определен модел кола. Просто гледай да не попаднеш на менте - част наподобяваща/копираща друга част на друг производител или поне опаковката за същия модел кола.
На най известните и хвалени марки има съответно най много ментета.
Успех.
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Аз съм си за Елит Кар....каквото и да продават факта че може да си поръчам всяка глупост която поискам по пасат-а (говоря дори за глупости като декоративни пластмаски и капачета) означава много добра снабдителска мрежа.
Отделно не са никак скъпи и досега нищо което съм взел оттам не се е наложило да го сменям пак след седмица-две или да даде някакъв дефект.
Иначе някои колеги препоръчват магазина на Хеед 91 на Ломско шосе ама незнам не съм пазарувал оттам.
Успех!
Отделно не са никак скъпи и досега нищо което съм взел оттам не се е наложило да го сменям пак след седмица-две или да даде някакъв дефект.
Иначе някои колеги препоръчват магазина на Хеед 91 на Ломско шосе ама незнам не съм пазарувал оттам.
Успех!