Гори ми предпазителя! Решено !

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
LZ2PPG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Гори ми предпазителя! Решено !

Мнениеот LZ2PPG » Пон 04 юни 2007 23:43

Здравейте колеги ! Абе не мога да разбера ама ми гори предпазителя който май е за късите и за подсветката на таблото на В3-ика ! 3-тия от вратата към волана 10 А е ! Включвам фаровете ок ама не светва подсветката като мръдна копчето което променя силата на светене на подсветката и гори! Днес си подвързах едно радио и след това почна! Да ама радиото бачка явно не е към тоя предпазител ! А и подсветката бачка и се чудя дали не е изгоряло нещо покраи лампичките на таблото и да дава накъсо ! Дайте съвет какво може да е изгоряло и как да го сменя наи лесно :( че май не се отваря лесно таблото а нямам и къси! Имам дълги светлини и габарити! Шашнах се направо тая вечер и ми настръхна косъма навсякаде ! Че и актче ми написаха че съм карал на дълги в града! Ужассссссссссссссссссссс!!!

Последна промяна от LZ2PPG на Вто 05 юни 2007 8:50, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Вто 05 юни 2007 8:37

Голяма вероятност има при вкарването на музиката, особенно ако ти е вървяло стегнато и си натискал "с крак" да си прокъсал изолацията на някой кабел за ламБичките.
Като знам каква плетеница е там.... мале мила!
Пък при мен плетеницата е двойна!

Потребителски аватар
LZ2PPG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот LZ2PPG » Вто 05 юни 2007 8:48

Проблемът е решен ! Оказа се че антената на ел пасо е окъсила и двата извода отиват на маса а и радиото има малка отечка и от там думка предпазителя ! Ама така и не разбрах за какъв чеп гори именно тоя предпазител а не на радиото който е ! :) Ама нищо :) Ей сега отивам да си взема външна антена! Благодаря колеги :)

Върни се в “Passat”