Привет на всички,
Вътрешният накрайник на лявата кормилна щанга е 'мъртвец', купих си щангата, външния накрайник също го взех (реглажа на сходимостта е 20-30 кинта, за к'во да се права на спестовен) и маншон.
Въпросът ми е как се сменя тая пущина.
Вчера цял ден попивах локвите, докато сменях маншона на вътрешното каре и задълбочено разглеждах рейката и щангата, ужасна работа като че ли няма ка да се бръкне, за да се развие откъм рейката, пък и ме е страх да приложа усилие към рейката.
Предварително благодаря за съветите.
Успех
Лява кормилна щанга - смяна, как?
Като стане дума да масла, гуми и секви други субективизми дет' се вика 'сички му отбират, а за лявата кормилна щанга риспонс нула.
Въпроса е как се сменя лявата кормилна щанга без да се сваля рейката (на пасат В3 с хидравлика), ако има начин това въобще да стане?
Благодаря.
Въпроса е как се сменя лявата кормилна щанга без да се сваля рейката (на пасат В3 с хидравлика), ако има начин това въобще да стане?
Благодаря.
Последна промяна от Emo на Вто 05 юни 2007 12:40, променено общо 1 път.
- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
Здравей Eмо, имам предложение, което смятам ще ти хареса.
Преди малко говорих с Бойко Бонев от сервиза на "Лоялти Супер Спорт" в Красна поляна. Смяната на кормилната щанга и реглаж на предния мост ще ти излязат общо 33 лв.(преференциално за близки хора). Обади се, ако решиш на тел. 0888406175 и му кажи, че го имаш от Добромир. Намира се в "Красна поляна" по бул. "Никола Мушанов", срещу бившия електрокарен завод "6-ти септември", между бензиностанциите на OMV и SHELL. Техниката им е добра и веднъж въведени данните за автомобила ти се запаметяват и ако отидеш друг път, ще ти покажат и старото състояние(от последната регулировка). Аз ходя там от ок 4 г. и съм много доволен.
Успех.
Преди малко говорих с Бойко Бонев от сервиза на "Лоялти Супер Спорт" в Красна поляна. Смяната на кормилната щанга и реглаж на предния мост ще ти излязат общо 33 лв.(преференциално за близки хора). Обади се, ако решиш на тел. 0888406175 и му кажи, че го имаш от Добромир. Намира се в "Красна поляна" по бул. "Никола Мушанов", срещу бившия електрокарен завод "6-ти септември", между бензиностанциите на OMV и SHELL. Техниката им е добра и веднъж въведени данните за автомобила ти се запаметяват и ако отидеш друг път, ще ти покажат и старото състояние(от последната регулировка). Аз ходя там от ок 4 г. и съм много доволен.