въпрос към собствениците на пасат passat B5

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
trunner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот trunner » Сря 06 юни 2007 14:55

rk написа:немоем ги разберем тия коли :lol: аз не толкоз и треперя на колата колкот неща да имам неприятни изживявания утре кат се опна по магистралата да ми се строши нещо да се чуда ко да праа

Тука си много прав

nikm
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nikm » Сря 06 юни 2007 15:19

Така лесно колата неможе да се счупи та чак да не можеш да караш. Има си допустими граници. Когато нещо е дефектирало много то се усеща. Като си прегледал окачването и нямаш разлопани механизми от какво да се плашиш. Като нямаш някакви фрапиращи стържения и чукания по мотора и си сменил навреме маслото и ремъците и е качествено- давай гас и не го мисли :D. Моята е 2001 г. и започна да поскръцва вътре и преди мн ме дразнеше, но вече не ми пука. Какво сега да ида да разглобя цялото табло ли, и после пак да си скърца :) Майката му е навреме да се сменят консумативите и повече гас. :lol:

Потребителски аватар
20vTurbo
Автомобил: Jetta GLI Mk6 TSI + Octavia VRS
Двигател: 2012 20 TSI CCTA 2003 18 AUQ
Контакти:

Мнениеот 20vTurbo » Сря 06 юни 2007 18:33

Така само по звук и врачка не може да отгатне. Бая части могат да правят такъв звук при спиране. Полооски, тампони няколко вида на щангата и двигателя. А щангата се държи и от две скоби всеки от които имат по още два тампона. А накладките стари ли са? Могат самите те да имат луфт в челюстите (не се смейте виждал съм ментета с по един сантиметър луфт).

Ходи някой да го погледне.

Върни се в “Passat”