CHANGER за Пасат Б5.5 - модел, сериен номер .... ?

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
trunner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот trunner » Пон 18 юни 2007 17:45

Няма абсолютно никакво значение какъв ще е плеъра - въпрос на избор. Аз лично взех Креатив, защото имам и други неща на тази марка и съм доволен. Но може и НЕО да вземеш - твоя работа. Трансмитера не знам дали на Техномаркет ще го има но на Германос ги има. 200лв дори са много, но пак казвам - зависи от плеъра.
За функциите: ГАЛА - според скоростта с която се движиш звука съответно се намаля и усилва - може и да се изключи. Виж това. Другата функция: Пътуваш на дълъг път - Сф - Пловдив да речем и слушаш радио ФМ+. Както знаем в Сф и Пловдив радиата са на различни честоти. С тази функция обаче не ти се налага да търсиш във всеки град на каква честота е ФМ+ - радиото само си го намира!
Ако има нещо - питай!

Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот longora » Пон 18 юни 2007 20:06

Абе това с усилването при висока скорост много му се кефя :) Но не знаех как се казва .... докато това за радиото въобще не го знаех и не го бях чувал..... мн готино звучи .... де да имахме радио и по магистралата нямаше проблеми да имаме .... нооо ще се наложи да го преживеем :) Много съм ти благодарен за информацията ... но не ми отговори на въпроса за издържливостта на плеъра ... колко време може да свири максимум :)

Потребителски аватар
trunner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот trunner » Вто 19 юни 2007 8:04

Колко време може да свири зависи единствено от това колко памет ще има и дали все пак не му е свършила батерията. Направи си сметка: Една МП3 с продължителност около 4мин е с размер към 3МБ. Това значи за плеър с памет 1 ГБ около 300 - 340 песни х 4мин = 1360минути музика. Единствения недостатък е, че винаги трябва да си имаш 2 - 3 резервни батерийки в подклакътника.

Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот longora » Вто 19 юни 2007 10:55

Ясно ... :) а дали няма да стане да се изкара кабелче от МП3то към заппалката ? Как мислиш

Потребителски аватар
ChimeyJimmey
Автомобил: торанага
Двигател: AXQ

Мнениеот ChimeyJimmey » Вто 19 юни 2007 11:05

Пример:

Изображение

Из разните му TCM-и по пазарите даже вървят по 2 за лев... :D

Потребителски аватар
trunner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот trunner » Вто 19 юни 2007 11:18

longora написа:Ясно ... :) а дали няма да стане да се изкара кабелче от МП3то към заппалката ? Как мислиш

Не можах да те разбера. Какво кабелче от МП3 към запалката и защо - за захранване?!? Едва ли - запалката е на 12В а МП3 на 1.5.

Върни се в “Passat”