Няма абсолютно никакво значение какъв ще е плеъра - въпрос на избор. Аз лично взех Креатив, защото имам и други неща на тази марка и съм доволен. Но може и НЕО да вземеш - твоя работа. Трансмитера не знам дали на Техномаркет ще го има но на Германос ги има. 200лв дори са много, но пак казвам - зависи от плеъра.
За функциите: ГАЛА - според скоростта с която се движиш звука съответно се намаля и усилва - може и да се изключи. Виж това. Другата функция: Пътуваш на дълъг път - Сф - Пловдив да речем и слушаш радио ФМ+. Както знаем в Сф и Пловдив радиата са на различни честоти. С тази функция обаче не ти се налага да търсиш във всеки град на каква честота е ФМ+ - радиото само си го намира!
Ако има нещо - питай!
CHANGER за Пасат Б5.5 - модел, сериен номер .... ?
- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Абе това с усилването при висока скорост много му се кефя
Но не знаех как се казва .... докато това за радиото въобще не го знаех и не го бях чувал..... мн готино звучи .... де да имахме радио и по магистралата нямаше проблеми да имаме .... нооо ще се наложи да го преживеем
Много съм ти благодарен за информацията ... но не ми отговори на въпроса за издържливостта на плеъра ... колко време може да свири максимум 

- trunner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колко време може да свири зависи единствено от това колко памет ще има и дали все пак не му е свършила батерията. Направи си сметка: Една МП3 с продължителност около 4мин е с размер към 3МБ. Това значи за плеър с памет 1 ГБ около 300 - 340 песни х 4мин = 1360минути музика. Единствения недостатък е, че винаги трябва да си имаш 2 - 3 резервни батерийки в подклакътника.