Нямам АБС
Нямам АБС
Passat B4 kombi 1996г. нямам АБС? може ли да се сложи абс и има ли много голяма разлика от 4 дискови и АБС?
- Danny boy
- Автомобил:
- Двигател:
Скъпо и неоправдано по мое мнение занимание.По принцип ако имаш пари и най вече пари може и да си сложиш.Не се отчайвай ама много неща трябва да се преправят за да стане датчици за броя на оборотите за колелата,електронен блок за управление на АБС,хидравличен блок.Ако намериш от някъде по евтино цялата система и парички за монтаж,късане на малко нерви може и да стане.Успех
- bobcho
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: AFN 1997
И според мен няма нужда да се впускаш в подобни начинания.Само ще си усложниш живота.Не казвам, че АБС-а е лошо нещо, просто може да не намериш достатъчно здрави части втора ръка ( нови предполагам струват колкото полвината кола ).Снеми си дискове, накладки, спирачна течност и си карай колата
ПП: Дигай ръчната ако ме мернеш из наше село

ПП: Дигай ръчната ако ме мернеш из наше село

- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:

Само един от датчиците които четат оборотите струва нов ок 45 лв.(с отстъпка от ок 20 %). Арабите по ул. "Симеон"-София ми продаваха оригинален, втора ръка за 40 лв.

И моето мнение да си оставиш автомобила така както си е, а при възможност си подмени частите за които е писал колегата над мен. Ти с 4-ри дискови ли си?
В случай, че твърдо си решил да се сдобиеш с АБС, мога да проверя колко ще струва в София от авто-моргата на "Италианеца" - "Овча купел". Пиши на лични дали те интересува. Можеш да пишеш и на Letajanta, той ти е градски и смятам, че е точния човек към когото да се обърнеш.
Успех.