Значи всички светлини си светят по-отделно както си трябва, но като натисна спирачките ми свети и десния габарит, а при включени аварийни светлини светят само предните и страничните мигачи и разбира се десният габарит. Иначе при включване на ляв или десен мигач си е коректно всичко. От какво може да е този проблем и как да го отстраня.
П.П. Всички крушки работят
Странна работа със светлините на Пасат Б3
- `Coll3CtoR`
- Автомобил:
- Двигател:
значи проблема е във свързките на масите ,когато няма хубава маса електроните преминават през другите консуматори и следователно те светват
и тфа е щото по тоз пасат сичко е навързано почти заедно (имам предвид електрониките).баща ми като блъсна нашата Б3-ка и така стана габарита светваше ту с алармата ,ту със стопа ! виж си масите на всички лампи по предната броня !

- skysecurity
- Автомобил: WV PASSAT B6
- Двигател: 1 4 TSI
- Контакти:
Re: Странна работа със светлините на Пасат Б3
ktamara написа:Значи всички светлини си светят по-отделно както си трябва, но като натисна спирачките ми свети и десния габарит, а при включени аварийни светлини светят само предните и страничните мигачи и разбира се десният габарит. Иначе при включване на ляв или десен мигач си е коректно всичко. От какво може да е този проблем и как да го отстраня.
П.П. Всички крушки работят
проблема е в масата има гайки от двете страни при стоповете с кавяви жици развий и пак завий и си готов ако не се оправи значи буксата е хванала окис