Странен проблем със съединител на Пасат В3
-
- Автомобил:
- Двигател:
Странен проблем със съединител на Пасат В3
При потегляне си бачка ОК но като го покарам 100- 200 км. при вращена на по ниска предавка и го натисна с повече газ почва да се наема като автоматик
- ChimeyJimmey
- Автомобил: торанага
- Двигател: AXQ
ChimeyJimmey написа:Съединителите за Пасковците са SACHS и LUK.
Аз съвсем наскоро (по-малко от месец) смених моя с комплект английски SACHS.
Комплектът излезе около 250 лв. За работа майсторите вземат около 100-120 лв. (поне в София).
Общо ~ 350 лв.
Oтначало отлепяше доста ниско, но впоследствие се саморегулира и сега си отделя в средно положение.
Все пак, имах чувството (и все още го имам), че съм си купил нова кола, така че имай го в предвид - съединителят играе ключова роля за поведението на колата.
Та, така.

ChimeyJimmey написа:ChimeyJimmey написа:Съединителите за Пасковците са SACHS и LUK.
Аз съвсем наскоро (по-малко от месец) смених моя с комплект английски SACHS.
Комплектът излезе около 250 лв. За работа майсторите вземат около 100-120 лв. (поне в София).
Общо ~ 350 лв.
Oтначало отлепяше доста ниско, но впоследствие се саморегулира и сега си отделя в средно положение.
Все пак, имах чувството (и все още го имам), че съм си купил нова кола, така че имай го в предвид - съединителят играе ключова роля за поведението на колата.
Та, така.
За В5 може и да е 350 лв.,но за В3 е макс. 270 лв.

- Lawyer
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
mmmladoka написа:Kаде ги продават
Аз съм с Пасат със същия мотор. Съединителят, който ми е монтиран, е LUK (комплект). На всичкото отгоре беше и най-достъпен като цена. Монтажът извърши колегата niksi (един от известните форумни майстори), когото горещо ти препоръчвам - и като качество, и като цена, а и като отношение.