Интересува ме двойното предаване дали е постоянно и прави ли проблеми. Също така като подръжка как е?
Предварително благодаря!
Моля за мнения за Б3 комби 4Х4 1.8 90кс
- kombito-tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Danny boy
- Автомобил:
- Двигател:
бегай далеч от такива,ако е ново да ама тия са със една виско муфа /съединител със специален флуид, вместо междинен диференциал/дето и се случва случка и после без нея.Иначе това е кажи речи постоянно включено и служи да компенсира разликите в усилията в предния и задния мост та да не ти се троши ск.кутийка.Иначе му викат синхро,ама общо зето си е разход и за мене е ала бала
Иначе твоя воля.Пробвай търсачката имаше някакви теми дето се разискваха преди време за това.Недостатъци: заден диференциал,кардан,виско муфа,полуски отзад и тн./все пари за потдръжка а и на тия 90кс мисля че няма нужда предното си рови достатъчно
Иначе твоя воля.Пробвай търсачката имаше някакви теми дето се разискваха преди време за това.Недостатъци: заден диференциал,кардан,виско муфа,полуски отзад и тн./все пари за потдръжка а и на тия 90кс мисля че няма нужда предното си рови достатъчно