въпрос след смяна на хидравлична с механична кормлна рейка.
- moimoimoi
- Автомобил:
- Двигател:
въпрос след смяна на хидравлична с механична кормлна рейка.
днес ми смениха хидравличната кормилна рейка с механична,понеже и помпата и рейката се бяха скапали тотално,та въпроса ми е след време след като се раздвижи механичната рейка щте поолекне ли малко въртенето на волана?а иначе цялото удоволствие струваше 290 лв от които 160 за рейката а останалите за труд и други дреболии по интервенцията по присаждането
- kombito-tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Danny boy
- Автомобил:
- Двигател:
аз съм с механична рейка също,верно е малко трудничко когато си на место но иначе волана е доста раздвижен по време на движение.Иначе колкото са ти по-меки гумите толкова по-трудно се върти на место,това важи и за широчината им.Плюса е че почти забравяш един възел от потдръжка,а волана смени ли ??
Защото тези с механична рейка са малко по-големи и това много помага,ако не си го сменил смени го и ще олекне малко,и не на последно място да не би на тази рейка да са и обирали хлабината и да е пристегната доста???Питай си майсторите или се качи на такъв пасат с оригинално монтирана такава и сравни.
Защото тези с механична рейка са малко по-големи и това много помага,ако не си го сменил смени го и ще олекне малко,и не на последно място да не би на тази рейка да са и обирали хлабината и да е пристегната доста???Питай си майсторите или се качи на такъв пасат с оригинално монтирана такава и сравни.