Проблем със загравяне !
-
- Автомобил:
- Двигател:
колеги, понеже и аз има такъв порблем и изчетох много теми, но виждам,
че всички пишат за загряване при каране в града. При обаче е обратното, в града ми загрява до 100, обаче извънградско при нагорник по магистралта, където карам със 100, ми загрява до 110. Това нормално лие и ако не, каква може да е причината.
че всички пишат за загряване при каране в града. При обаче е обратното, в града ми загрява до 100, обаче извънградско при нагорник по магистралта, където карам със 100, ми загрява до 110. Това нормално лие и ако не, каква може да е причината.
И при мен е така. Не знам това проблем ли е и как да го разрешаkurmijanko написа:колеги, понеже и аз има такъв порблем и изчетох много теми, но виждам,
че всички пишат за загряване при каране в града. При мен обаче е обратното, в града ми загрява до 100, обаче извънградско при нагорник по магистралта, където карам със 100, ми загрява до 110. Това нормално лие и ако не, каква може да е причината.
- dlug
- Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
- Двигател: AVB
dazdan написа:И при мен е така. Не знам това проблем ли е и как да го разрешаkurmijanko написа:колеги, понеже и аз има такъв порблем и изчетох много теми, но виждам,
че всички пишат за загряване при каране в града. При мен обаче е обратното, в града ми загрява до 100, обаче извънградско при нагорник по магистралта, където карам със 100, ми загрява до 110. Това нормално лие и ако не, каква може да е причината.
Ако се почне от най-елементарното-вижте дали радиаторите не са се задръстили с боклуци..с други думи една пароструйка може да се удари, термостата сменян ли е и ако да дали не е малко менте, температурните датчици работят ли горе-долу като хората, перката включва ли и кога...общо взето не е лошо по принцип маааааааалко повече инфо

- Danny boy
- Автомобил:
- Двигател:
да не би радиаторът да ти е подпушен и да не може да циркулира охл течност достатъчно бързо за да се охлади?.Случайно да ти е ръждива водата в казанчето,или да си забелязал че пластините на радиатора са намалели/изронени/?Тъстът ми имаше сходен проблем постоянно му загряваше колата,включваше се звуковия сигнал,и перката на вентилатора въртеше доста често,смени масла датчици и кво ли не накрая си смени радиатора и се оправи.