абе не сте ли чували за сервизи за диагностика и реглаж на АГУ.
какви са тия глупости клапи, тиксо......
Отскоро съм газиран и ми направи впечатление че..........
- ЧАНДЛЪР БИНК
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- M4r1qn
- Автомобил:
- Двигател: C5 X7
- Контакти:
Когато мотора е студен съотвметно и темп. на охл. течност е ниска и в този случай изпарението на газта като ендотермичен процес е влошено и от там постъпва по голямо количество газ в цилиндрите и колата не придърпва първоначално. Когато мотора влезе в работни граници изпарението на газта се подобрява но вече в цилиндрите процентно постъпва по малко количество газ и колата ти съответно почва да глъхне първоначално. Един и същи обем се пълни с по голямо количество материал ако съответния материал е в течно сравнено с газообразно състояние. Както някой по горе написа - не и подавай толкова рязко газ и тя няма да прави така. Нищо необикновенно не се случва при теб
- silent
- Автомобил:
- Двигател:
Rado написа:На 1.8 котията на филтара има една добавка ...траба с която се засмуква въздуха от пред при емблемата махаш я и се оправя проблема не трябва да влиза въздух под налягане а това става при голяма скорост
Колегите писаха че ако не се махне тръбата при висока скорост няма празен ход т.е колата тръгва да гасне..........Аз не съм я карал извънградско но съм я засилвал по цариградско до към 120.........и няма разлика държи си стабилни обороти на празен ход.......Плюс това гореописания проблем го прави и при рязко тръгване и ускоряване а тогава въздушната струя не мисля че е съществена щото скоростта е от 0 до примерно 60км. Както и да е ще се примеря. При положение че минах 310км градско с 25 лв. или 34лигра газ.Плюс това колата изключая този проблем си върви почти като на бензин. Благодаря на всички за вниманието подкрепата и успокоението.