ПОМОЩ -vw passat 1.8 T 20 V 150 PS...АГУ
-
- Автомобил:
- Двигател:
ПОМОЩ -vw passat 1.8 T 20 V 150 PS...АГУ
ЗДРАВЕЙТЕ ПИчОВЕ. моля да ми помогнете ако можете. отскоро имам пасат 1.8 турбо бензин 1998 . интересуваме каква газова уредба да сложа и ваобще дали е вазможно да сложа. трябва ли да е газов инжекцион и така нататък. и ако някой знае някакви цени(+ - 100 200 лева) благодаря ви предварително. ако искате ми пишете на donchev83@abv.bg 

- Passat_vr6
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Rado
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
слага си се гас бес проблеми и гаранция няма ядове после повярваи ми
ас сам салагал на кола с турбо ауди те маи са същите двигатели и си бачка преграсно
Газовия инжекцион има ядове относно подръжка на дюзите няма в BG внос на части а тя дюзата се запушва за около 10000 километра
гармат компютри и тн от опит ти го казвам
Сегасам с бмв 2.5 217 коня с пласмасови колектори сложиш обикновена гас и не се оплаквам а тази кола е доста по претенциозна от 1.8Т и то доста от кам монтаж на гас
Успеш с гаста
ас сам салагал на кола с турбо ауди те маи са същите двигатели и си бачка преграсно
Газовия инжекцион има ядове относно подръжка на дюзите няма в BG внос на части а тя дюзата се запушва за около 10000 километра
гармат компютри и тн от опит ти го казвам
Сегасам с бмв 2.5 217 коня с пласмасови колектори сложиш обикновена гас и не се оплаквам а тази кола е доста по претенциозна от 1.8Т и то доста от кам монтаж на гас
Успеш с гаста