Пасат Б4 2Е-Питане за демонтаж на кори
- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
Пасат Б4 2Е-Питане за демонтаж на кори
Извинявам се за темата ,но четох четох и неразбрах как се сваля кората-средната дет е на коланите,тази горната която отива към тавана,че трябва да свалям тавана да го лепя 

Последна промяна от MITKO_DVD на Сря 17 окт 2012 8:58, променено общо 1 път.
- blagoykata
- Автомобил: Пасат
- Двигател: АФТ 1996
До колкото си спомням започва се от прага, но мисля че е малко гадно защото някъде около мястото където излиза колана има два болта които след повдигане на кората лекично доста трудно се отвиват защото нямат дупки и са под самата кора. Значи така:
1. Махаш прага пластмасовия
2. след това леко от дол започваш да вадиш кората и като стигнеш около дупката на колана отвиваш два болта и готово пада.
Да но съм бил полезен.
1. Махаш прага пластмасовия
2. след това леко от дол започваш да вадиш кората и като стигнеш около дупката на колана отвиваш два болта и готово пада.
Да но съм бил полезен.
- Jako_ludiq
- Автомобил:
- Двигател:
- bobcho
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: AFN 1997
На Голф 3 и на Пасат Б3 "обкова" на Б колоната се състои от 2 части.При мен е следното:
откачваш колана от горния водач ( махаш пластмаската и после ... ключ 17 май беше ).След това подхващаш пластмасата от към уплатнението на вратата и дърпаш смело.
На Голф 3 и лайсните са на щипки ( не е като при Пасат Б3 с винтове ).Предполагам, че и при теб трябва да е на щипки.Говоря за тези дето обвиват А и Ц колоната.За да свалиш тавана трябва и тях да махнеш.
Ако идваш към Монтана може да ти разпарчетосам колата
откачваш колана от горния водач ( махаш пластмаската и после ... ключ 17 май беше ).След това подхващаш пластмасата от към уплатнението на вратата и дърпаш смело.
На Голф 3 и лайсните са на щипки ( не е като при Пасат Б3 с винтове ).Предполагам, че и при теб трябва да е на щипки.Говоря за тези дето обвиват А и Ц колоната.За да свалиш тавана трябва и тях да махнеш.
Ако идваш към Монтана може да ти разпарчетосам колата