Форума

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
Popov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Форума

Мнениеот Popov » Пет 10 авг 2007 16:07

Колеги здравейте скоро и аз ще съм собственик на VW сменявам друга голяма немска марка и съм се ориентирал към пасат Б5 1.9tdi 110hp.Докато търсех полезна информация за този модел ми направи впечатление , че ако раздел Passat има подраздели B3 ,B4 ,B5,B5.5 и тн. ще е по-прегледно и може би част от досадни въпроси писани многократно няма да присъстват в раздела.Мое мнение :wink:
Вие как мислите?

Потребителски аватар
juve
Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
Двигател: AAZ - ALH

Мнениеот juve » Пет 10 авг 2007 16:11

Е ми не е баш така колега , защото Б3 е много близък роднина на Б4 а той на следващия и много неща са твърде еднакви за линията или поне за определен период - 10 летие да кажем...така повече ще се повтаря според мен .... Иначе добре си дошъл и браво за желанието за реформи .. :lol:

Потребителски аватар
trunner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот trunner » Пет 10 авг 2007 17:19

Всичко е много хубаво, ама не съм съгласен, че Б4 е много близък роднина на Б5. Виж Б5 на 5.5 - да!

Лично мое мнение

А на колегата - добре дошъл!

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Пет 10 авг 2007 18:13

Ами тогава да направим и отделни раздели за комбита и лимузини, за предно предаване и 4х4 - вярно е, че има разлики, но смисъл от много раздели и подразели няма. То затова има търсачка - така е най-лесно, само трябва да знаеш как да търсиш и да си малко по-упорит. :wink:

Потребителски аватар
juve
Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
Двигател: AAZ - ALH

Мнениеот juve » Пет 10 авг 2007 21:19

ама не съм съгласен, че Б4 е много близък роднина на Б5.

Казах го в смисъл. че това са модели които преливат полека от един в друг модел.... може Б5 да е наново проектиран , обаче пак са взели идеята от Б4 ...в тези неща винаги има някаква приемственост , едва ли всичко се създава наново ...иначе че се различават доста - няма спор :lol: ( Б4 и Б5 )

Върни се в “Passat”