Аларм на B5
- shotoman
- Автомобил: VW Polo 6N1
- Двигател: AEE 1997
- Контакти:
Аларм на B5
Хора Б5-цата има ли аларма заводска? Когато правих каското от сервиза казаха, че имала заводска аларма. Аз не знам защо след толкова време от както имам тая кола реших да я пробвам. Седнах вътре и заключих колата. Движих се, бих по таблото, какво ли не. Аларма не се включи! Някой може ли да ми помогне.
- VW_forever
- Автомобил:
- Двигател:
- niks76
- VW експерт
- Автомобил:
- Двигател:
както и да ти блокират запалването ,винаги има на4ин да се запали и без клю4shotoman написа:а къде могат да ми монтират аларма на колата и колко пари ще ми излезе горе долу? Не ми трябвя такава с блокиране на запалването, имобилайзер и т.н.

с по хубава аларма поне става по трудно....
shotoman написа:е ок една прилично добра аларма колко парички е горе долу?
Моята е "Mongoose" и също вдига прозорци, затваря шибидах, вкл. и изкл. осветлението, има водо не проницаемо дистанционно и др. Само за 120 лв. Монтираха ми я в паркинга на "Армеец", който е м/у Мола и руски паметник в Сф.
Последна промяна от Rebel на Вто 21 авг 2007 22:03, променено общо 1 път.
- kombito-tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
http://www.topspeed.bg/catalogue.php?cid=48 прилични цени
сега аз да ви се оплача, когато я заключам (Б5-97г). с ключа-включва се фабричната аларма и имобилаизера, после си пускам и допалнителната аларма. По някое време после без видима причина се включва фабричната и от там почва да свири и допалнителната аларма и става истинска аларма в махалата, комшиийте искат да ме линчуват. Та..- как да я изключа фабричната аларма, защото вече може да бият...
ПОМОЩ!!!

- kombito-tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
така е купих колата с допалнителната аларма, тази вечер ми опъна нервите, хем допалнителната е изключена и пак стои си колата и сама се задейства фабричната аларма. тя нали действа само ако се отвори вратата или при опит за палене. Няма ли начин да и намаля шок-датчика ако има такъв, там ще да е п
роблема.... мисля!!!

роблема.... мисля!!!